Son Konular

Malatya'da Öğrenciler TYT Sınavı Heyecanı Yaşıyor!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.665
malatya-da-tyt-heyecani-veliler-disarda-ogren-18772533_amp.jpg

Malatya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı tüm öğrencileri sardı. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine gelen adaylar, güvenlik kontrollerinin ardından sınav salonlarına alındı. Adaylar sınavda ter dökerken, aileleri ise okul bahçesinde heyecanla beklemeye devam etti. Türkiye genelinde 2 milyon 560 bin 640 adayın katıldığı TYT oturumu saat 10.15'te başladı. Sınavda, adaylara toplamda 120 soru yöneltildi: Türkçe testinden 40, Sosyal Bilimler testinden 20, Temel Matematik testinden 40 ve Fen Bilimleri testinden 20. Adaylar bu sorular için toplamda 165 dakika süreyle mücadele ettiler.

Malatya'daki sınav heyecanına katılan İbrahim ve Güler Suna çifti, hedeflerinin hukuk fakültesi olduğunu belirterek büyük bir heyecan içinde olduklarını dile getirdi. Güler Suna, eşinin sürprizine karşılık sınava girdiğini ve elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağını ifade etti. Öğrenci velisi Engin Yılmaz ise çocuğunun sınav stresini azaltmak amacıyla yanında bulunduğunu ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar diledi.

Samsun'da Polis Operasyonu: 300 Gram Bonzai ve 12 Sentetik Ecza Yakalandı

İstanbul, Kruvaziyer Turizminde Parlayan Yıldız Oluyor

Benzer Konular

Kocaeli'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı tüm şehri sardı. Adaylar sabah erken saatlerde sınav binalarına doğru yol aldı, veliler ise heyecanla okul çevresinde beklemeye başladı. Kent genelinde toplam 64 bin 998 öğrenci sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da sınav için okullara erken saatlerde giden adaylar, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. TYT kapsamında adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Güneydoğu Anadolu'nun önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Gaziantep Üniversitesi kampüsünde sınav heyecanı yaşayan öğrenciler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da öğrencileri sardı. Konya'da, üniversite adayları sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine akın etti. Bazı öğrenciler, sınav öncesinde aileleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.028
  2. Mesajlar

1. 1.678.314
  3. Kullanıcılar

1. 31.735
  4. Son üye

Geri