Son Konular

Malatya'da Yeni Tüp Bebek Merkezi Açıldı!

Credits
1.229.824
white.jpg

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tüp Bebek Merkezi Hizmete Girdi

Malatya'da büyük bir heyecanla karşılanan gelişmeye göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Tüp Bebek Merkezi artık hizmet vermeye başladı. Bu merkez, doğal yollarla çocuk sahibi olmakta zorlanan çiftlerin yanı sıra kanser tedavisi gören ve anne-baba olma hayali kuran herkesin yardımına koşuyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Pınar Kırıcı, merkezin hizmet anlayışını şu sözlerle açıkladı: "Malatya ve çevresinde doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftlere destek olmayı hedefliyoruz."

Dr. Kırıcı, merkezin sunduğu kapsamlı hizmetler hakkında şu bilgileri paylaştı: "Tetkikten tedaviye kadar olan süreçlerin tamamı merkezimizde gerçekleştirilebilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan Tüp Bebek Merkezi, artık hastalarını kabul etmeye hazır durumda. Merkez, Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Binası'nın 4. katında yer almakta olup, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları, Tüp Bebek Uzmanları ile Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları merkezimizde görev almaktadır."

Yeni Tüp Bebek Merkezi'nin açılmasıyla birlikte, çocuk sahibi olma umudu taşıyan pek çok çift ve birey artık daha kolay bir şekilde hayallerine kavuşabilecek. Malatya ve çevresindeki insanlar için büyük bir destek olacak olan bu merkezin, başarılı hikayelere ev sahipliği yapması bekleniyor.

Benzer Konular

İnönü Üniversitesi ile Roche İlaç işbirliğinde gerçekleştirilen Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Merkezi Destek Binası'nın resmi açılışı gerçekleşti. Bu önemli etkinlik, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat'ın Senato Salonu'nda yaptığı kapsamlı bir konuşma ile başladı. Akpolat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
En iyi tüp bebek merkezleri hangileri? Türkiye’nin En İyi 10 Tüp Bebek Merkezi - FertiJin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi. - İstanbul Tüp Bebek Merkezi. - Brüksel Tüp Bebek Merkezi. - Memorial Tüp Bebek Merkezi. - Eurofertil Tüp Bebek Merkezi. - Antalya Tüp Bebek Merkezi. - Ankara Tüp Bebek...
Cevaplar
1
Görüntüleme
3
Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki 6 yıl önce hizmete açılan Kalp Merkezi, kent ve çevre illerden gelen hastaların umudu oldu. Hastanede 4,5 yıldır görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Murat Sezgin (40), 1007nci açık kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. Dr...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Nusaybin'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin (ADSM) hizmete girdi. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Nusaybin ve çevre ilçelerden yaklaşık 150 bin kişiye ağız ve diş sağlığı hizmeti verebilecek 30 ünit kapasiteli merkez hizmete açıldı. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Tüp bebek raporu ne kadar sürede çıkar? Tüp bebek tedavi raporunun geçerlilik süresi en fazla 6 ay sürelidir. Tüp bebek ilaç raporu ise çıkarıldığı ay içinde sisteme girişi yapılmalıdır.Çünkü bu raporun geçerlilik süresi 1 aydır. Devlet kaç tane tüp bebek karşılıyor? 7-5510 sayılı Kanun ve SUT...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.502
  3. Kullanıcılar

1. 31.757
  4. Son üye

Geri