haberci
Efsanevi Üye

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tüp Bebek Merkezi Hizmete Girdi
Malatya'da büyük bir heyecanla karşılanan gelişmeye göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Tüp Bebek Merkezi artık hizmet vermeye başladı. Bu merkez, doğal yollarla çocuk sahibi olmakta zorlanan çiftlerin yanı sıra kanser tedavisi gören ve anne-baba olma hayali kuran herkesin yardımına koşuyor.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Pınar Kırıcı, merkezin hizmet anlayışını şu sözlerle açıkladı: "Malatya ve çevresinde doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftlere destek olmayı hedefliyoruz."
Dr. Kırıcı, merkezin sunduğu kapsamlı hizmetler hakkında şu bilgileri paylaştı: "Tetkikten tedaviye kadar olan süreçlerin tamamı merkezimizde gerçekleştirilebilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan Tüp Bebek Merkezi, artık hastalarını kabul etmeye hazır durumda. Merkez, Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Binası'nın 4. katında yer almakta olup, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları, Tüp Bebek Uzmanları ile Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları merkezimizde görev almaktadır."
Yeni Tüp Bebek Merkezi'nin açılmasıyla birlikte, çocuk sahibi olma umudu taşıyan pek çok çift ve birey artık daha kolay bir şekilde hayallerine kavuşabilecek. Malatya ve çevresindeki insanlar için büyük bir destek olacak olan bu merkezin, başarılı hikayelere ev sahipliği yapması bekleniyor.