karayip dansları arasında belki en az bilinen ama en çok da zayıflatanıdır. mamboda sürekli esneme hareketi yapılır; bir saat mambo yaparak 300 kalori yakarsınız. 4-4 luk denilebilir belki ama 3 vuruşta haraket yapilir,1 vuru$ta durulur..Afrika jambo ne demek?
Afrika jambo ne demek?Kenya'ya gitmeden önce ilk öğrenmeniz gereken kelime "Jambo" , Svahili dilinde merhaba demek. Aynı zamanda güle güle gibi bir anlam da ifade ediyor.
Kanka jambo ne demek?
Kanka jambo ne demek?"Jambo"nun "merhaba" demek olduğunu biliyor muydunuz? En neşeli merhaba olan "Ciao"un tahtını zorlar bu "Jambo" bence.
Ingilizce Mambo ne demek?
Mambo kelimesi Türkçe'de "Küba kökenli bir dans" anlamına gelir. İngilizce mambo "Küba kökenli bir dans" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İspanyolca aynı anlama gelen mambo sözcüğünden alıntıdır.Mambo uygulaması nedir?
Mambo uygulaması nedir?Mambo, açık kaynak kodlu bir içerik yönetim sistemidir (CMS). GNU/GPL lisansı altında dağıtımı yapılmaktadır. 23 Kasım 2006 tarihi itibarıyla son sürüm 4.6.2'dir. Mambo Avustralya'da Miro 24 Mart 2007 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Tanzanya da merhaba ne demek?
Tanzanya da merhaba ne demek?Çetin Altan'la Tanzanya'da birkaç gün geçirdik. "Jambo" (merhaba) diye seslenen satıcı çocuklardan yerel sanatçılara kadar birçok kişiyle konuştuk.
Mambo nasıl yapılır?
Mambo, aksatılmış rumba temposuyla yapılır. 44'lük müziğin son vuruşunda atılan adım, bir sonraki ölçünün ilk vuruşu boyunca tutulur. Adımlar, ara ve yön değiştirmeleriyle rumbayı anımsatır. Ana figür, bir adım arkaya, bir adım öne, ayakları birleştirme ve duruşu korumadan oluşur.Jambo hangi dilde merhaba demek?
Jambo hangi dilde merhaba demek?swahili dilinde "meraba".
Hakuna Matata ne demek Ekşi?
Hakuna Matata ne demek Ekşi?swahili dilinde "problem yok" manasında kullanılan, slogan olarak birçok tişörtü süsleyen, "tanrılar çıldırmış olmalı" filminde adını duyurmaya başlayan ve de "lion king"le ününün zirvesine çıkan deyim.