Mangolia

T

theking

Reputation:

Mangolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 kutu süt kreması (200 ml)
1 paket çikolata 80-100gr kadar
Her bardak için 6 bebe bisküvisi
Fındık kırığı

Mangolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle derin bir tencere içine 1 litre süt, 1 su bardağı un ve 1 su bardağı toz şeker koyun. Kıvam alana kadar yeterlice karıştırın.
Ardından tencereyi ocak üzerine alıp, koyu bir kıvam alana kadar daima karıştırarak, pişirin.
Muhallebi piştikten sonra ocak üzerinden alıp, 2-3 dakika orta ara karıştırarak, ılımaya bırakın.Daha sonra muhallebinin üzerine 1 paket vanilya ve 1 kutu süt kreması ekleyin.
Mikser yardımı ile 2-3 dakika kadar çırpın. Muhallebinin yarısını öteki bir kaba boşaltın ve içine çikolatayı ekleyin eriyene kadar karıştırın.
Diğer tarafta tatlınızı yapacağınız bardaklara evvel rondodan geçirdiğiniz bisküviden koyun.
Bisküvilerin üzerine 2-3 yemek kaşığı muhallebi koyun. Ben üzerine fındık koydum. İsteğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Mangolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt