Mantarlı Hindi Sote

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Mantarlı Hindi Sote Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo hindi pirzola
1 paket mantar
1 büyük kapya biber
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Marine için
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
Kekik
Zerdeçal
Köri
Karabiber
Tuz
1 diş sarımsak

Mantarlı Hindi Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuşbaşı doğranmış eti marine materyalleri ile birleştirip streç sinema çekip buzdolabında 2 yahut 3 saat bekletmek kafidir.
Et gereğince dinlendikten sonra tereyağını eritip eti soteliyoruz.
Suyunu çektikten sonra biberine ekliyor ve kavurmaya devam ediyoruz.
En son mantarın da ekliyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Mantarlı Hindi Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Türk Baklavası Cevizli (Azeri)

S

Fındıkzade Tatlısı Tarifi (Videolu)

  1. Konular

    1. 1.262.690
  2. Mesajlar

    1. 1.659.181
  3. Kullanıcılar

    1. 31.269
  4. Son üye

Geri
Üst Alt