Mantılı Sebzeli Bezelye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler
500 gram bezelye
1 orta uzunluk patates
1 adet havuç
Yarım tavuk göğsü
1 adet soğan
1 çay kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz biber
1 ufak kase mantı
1 çay kaşığı nane dileğe göre
Yeteri kadar kaynar su

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İnce doğradığımız soğanları yağla tencereye alalım.
O kavrulurken bir tavukları küp küp doğrayıp soğanı ek edelim .
Patates ve havuçları da birebir halde küp küp keselim.
Soğanla tavuk kavrulunca salça ve toz biber tuz ekleyelim.
Üzerine tüm malzemeyi ekleyelim .
Kaynar su ek edelim.
Üzerini 2 parmak geçecek kadar kaynayınca altını kısalım 20 dk kadar pişirelim.
İçine nane atalım, altını kapatalım.
5 dk kadar dinlenince servis edelim deneyecek olanlara afiyet olsun.
Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kıyır Kıyır Şipşak Poğaça

S

Marmelatlı Pudingli Kurabiye

  1. Konular

    1. 1.282.310
  2. Mesajlar

    1. 1.682.311
  3. Kullanıcılar

    1. 32.037
  4. Son üye

Geri
Üst Alt