<
Editör
Yeni Üye
Maris sumudica kim?
Marius Ninel Șumudică (d. 4 Mart 1971, Bükreş) Rumen teknik direktör ve santrfor mevkisinde oynamış eski futbolcudur.
Sumudica nereyi Calistiriyor?
Yeni Malatyaspor'dan geçtiğimiz ay ayrılan Marius Sumudica'nın boşta geçirdiği süre kısa sürdü. Rumen çalıştırıcının yeni takımı resmen açıklandı. 51 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı eski takımına geri döndü.
Sumudica kimin hocası?
Sumudica kimin hocası?
Son Dakika: Al Shabab resmen açıkladı! Marius Sumudica geri döndü… Suudi Arabistan ekibi Al Shabab, teknik direktör Marius Sumudica'nın geri döndüğünü duyurdu.
Sumudica istifa etti mi?
Sumudica istifa etti mi?
Müsabakanın bitimiyle birlikte saha içine giren Sumudica, elleriyle veda işareti yaptı. Rumen çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor atkısını öptükten sonra tribünlere "Bitti" işareti yaptı ve soyunma odasına gitti. Evinde 6-2 kaybeden Malatyaspor'un ligdeki galibiyet hasreti 7 maça çıktı.
Sumudica kaç yaşında?
51 yaşında (4 Mart 1971)Marius Șumudică / Yaş
Sergen Yalçın nerede teknik direktör?
Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapmaktadır. 29 Kasım 2020'de Beşiktaş'ın Fenerbahçe deplasmanında 3-4'lük skor ile galip gelerek 15 yıl sonra kazanamama serisini bitiren teknik direktör olmuştur.
Sumudica neden istifa etti?
Sumudica neden istifa etti?
Sumudica, "Ben sadece taraftarlarımızdan özür diledim, o hareketi bu yüzden yaptım ama bu tip durumlarda bedelini hocalar öder. Bu kulübün bir şoka ihtiyacı var. Başkanla konuşup göreceğiz. Doğru bir karar alacağımı düşünüyorum çünkü bu şekilde devam etmek çok zor." dedi.
Sumudica malatyadan ayrıldı mı?
Sumudica malatyadan ayrıldı mı?
Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Marius Sumudica ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.
Sumudica dini nedir?
Bu ülke dini Müslüman bir ülke, bu tarz hareketleri kabul etmez. Ben Ortodoks'um ama Müslümanlara saygı duyarım.
Hamza Hamzaoğlu hangi takımın teknik direktörü?
Hamza Hamzaoğlu 15 Ocak 1970 yılında, Gümülcine'de doğdu. Eski Türkfutbolcu, teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un teknik direktörüdür.
Sumudica ya ne oldu?
Sumudica ya ne oldu?
Türkiye'de söyledikleri ve davranışlarıyla sürekli gündem olan Marius Sumudica yeni takımına imzayı attı. Rumen çalıştırıcı Suudi Arabistan takımlarından Al Shabab ile anlaştı. 51 yaşındaki teknik direktör, "Geri dönmek harika!