haberci
Efsanevi Üye

Kayserispor, yeni teknik direktörü Markus Gisdol ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gisdol'un transferi, Sergej Jakirovic ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedilmesi sonrasında gerçekleşti. İmza törenine, Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, teknik direktör Markus Gisdol, sportif direktör Muhammed Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Başkan Açıkalın, Kayserispor'un emin ellerde olduğunu belirterek, "Zorlu bir lig maratonundan sonra takımımız hedefine ulaştı. Ligde kalmak asla yeterli değil, Kayserispor daha fazlasını hak ediyor. Yeni teknik direktörümüzle bugün başlangıcı yapıyoruz. Şehrimize önemli başarılar kazandırmış tecrübeli bir hoca ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Gisdol ise Kayseri'ye gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Burada üst seviyede bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızı mutlu edecek bir futbol sergilemek istiyoruz. Şehirle güçlü bir bağ kurmak bizim için önemli. Takımımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.
Sportif Direktör Muhammed Türkmen ise kurumsallaşma adına atılan adımlara vurgu yaparak, "Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Transfer sadece oyuncu getirmek değil, kulübü sürdürülebilir hale getirecek yapıları oluşturmak da önemli. En doğru kararları alarak takımımızı güçlendireceğiz" dedi.