Marti icin hangi uygulama indirilmeli?

Tahterevalli Turkce mi?

HSBC cvv2 nedir?

<

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Puan 113
Çözümler 4
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Meslek
Webmaster
ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

Martı için hangi uygulama indirilmeli?

– Martı Elektrikli Scooter & Moped uygulamasını indir. – Uygulamadan SÜRÜŞE BAŞLA butonuna bas, Martı Moped üzerindeki QR kodunu okut ve kontrolleri yap. – Orta sehpa veya yan ayağı katla. – Sürüşe hazır olduğunda kornaya basman Martı Moped'i aktif edecektir.
Martılar ne marka?
Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

Antalyada Martı var mı?

Paylaşımlı elektrikli scooter Martı, artık Antalya'da da faaliyetlerine başladı.
Martı rezerve etme nedir?
Martı adlı binek araç organizasyonuna, binenleri görünce bende heves ettim. Uygulamalarını indirdim, ve uygulamada araç görünen yere doğru yöneldim, giderken başkası almasın diye rezerve ettirebiliyorsunuz, bundan da rezervasyon ücreti kesiyorlar.
Harita üzerinden elektrikli scooterı bulduktan sonra üzerinde yer alan barkodu uygulamaya okutun. Barkodu okuttuktan sonra uygulama size 4 haneli bir şifre gönderecek. Şifre geldikten sonra martının üzerinde bulunan kilidi bu şifreyi kullanarak açın. Kilit açıldıktan sonra scooter kullanıma hazır olacaktır.
Martı scooter sahibi kim?
Martı, 2018 yılında Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulup 2019 yılında faaliyete geçmiş, elektrikli scooter paylaşımı sağlayan yerli bir teknoloji girişimidir.

Antalya Martı nasıl kullanılır?

Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun. Uygulamadan gelen şifreyi Martı üzerinde bulunan kilidi açmak için girin. Kilit açıldıktan sonra scooter kullanıma hazır olacaktır.
Martı sürüş ücreti ne kadar?
Martı saati kac para? Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor.

Martı banka kartı kabul ediyor mu?

Martı Cüzdan, Martı'nın Kullanıcı'lara ödeme kolaylığı sağlayan bir ödeme yöntemidir. Kullanıcılar, bu Sözleşme'yi kabul etmekle Uygulama üzerinden Martı Cüzdan hesabı oluşturacaklardır. Kullanıcı, Martı Cüzdan'a yalnızca kredi kartları ve banka kartları aracılığıyla tutar ekleyebilir.
Martı ücreti nasıl ödenir?
Martı uygulamasına kaydolduktan sonra, menüden Martı Cüzdan bölümüne gitmen ve tercih ettiğin ödeme yöntemini eklemen yeterli. ödeme yöntemini eklerken gerekli tüm bilgileri girdiğinden emin olmalısın. Sürüşünü başarıyla bitirdiğinde, sürüş ücreti varsayılan ödeme yönteminden otomatik olarak tahsil edilecektir.

Tahterevalli Turkce mi?

HSBC cvv2 nedir?

Geri
Üst Alt