- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Matematik hocaları ne kadar kazanır?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Matematik Öğretmeni | 2.820 | 4.160
Matematik bölümü okuyup nasıl öğretmen olunur?
Matematik öğretmeni olabilmek için üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimleri kapsamında matematik öğretmenliği bölümü bitirmek gerekir. Aynı zamanda bilgisayar, matematik mühendisliği ve matematik bölümlerinden de mezun olarak, pedagojik formasyon almak suretiyle matematik öğretmeni olmak mümkün.
Ilköğretim matematik öğretmeni maaşı ne kadar?
Ilköğretim matematik öğretmeni maaşı ne kadar?
2021 İlköğretim Matematik Öğretmeni Maaşları İlköğretim Matematik Öğretmeni maaşı ortalama aylık 8.500- TL'dir. En düşük İlköğretim Matematik Öğretmeni maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 12.500 – TL'dir.
Matematik öğretmeni kaç puan?
Üniversite Adı | Bölüm | Taban Puanı
UŞAK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 411,94067
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 410,65680
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 409,69123
HARRAN ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 408,64768
1 saat özel ders ücreti ne kadar?
Eğer size yakın mesafe de uzman bir öğretmen ile görüşürseniz ve haftalık alacağınız ders saatinin minimum 3 saat olacağını varsayarsak saatlik 80 TL – 100 TL arası fiyata özel ders alabilirsiniz.
Dershanede stajyer öğretmen ne yapar?
Dershanede stajyer öğretmen ne yapar?
Stajyer öğretmen, öğretmenlik alanındaki eğitimlerini tamamlama aşaması sonrasında, eğitim kurumlarında, ders ücreti karşılığında görev yapan kişidir. Stajyer öğretmen bu süre içerisinde temel eğitim, uygulamalı eğitim ve hazırlayıcı eğitim alır.
Etüt merkezinde çalışan öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
İş hayatına yeni başlamış bir etüt öğretmeni 3.000 TL maaş elde edebilmektedir. Uzmanlık, tecrübe ve kıdemle ortalama 5.000 TL'ye kadar kazanç sağlayabilirler. Bu alanda alınan en yüksek maaş ise 6.500 TL ye kadar çıkmaktadır.
Matematik bölümü formasyon nasıl alınır?
Lisans mezunuysanız, mezuniyet ortalamanızın en az 2,5/4 olması gerekmektedir. Yurt dışındaki üniversitelerde eğitim görenlerin YÖK tarafından tanınan bir denklik belgesi almaları gerekir. Bunun ardından formasyon programına başvurabilirler. AÖF mezunları da bu şartları karşılıyorsa formasyon programına başvurabilir.