Modoratör
Efsanevi Üye
Matriks uygulaması ücretli mi?
+Uygulamayı yükledim ücret ödeyecek miyim? Uygulamayı yüklediğinizde verileri 15 dakika gecikmeli olarak izleyebilirsiniz ve herhangi bir ücret talep edilmez.
Matriks kimin iştiraki?
Tensor Trades Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Matriks al sat nasıl yapılır?
AL/SAT butonu ile Matriks penceresinde tıkladığınız son sembol ya da derinlik penceresi için Emir Giriş penceresi açılır. Ş Harfi olan buton: Şartlı emir giriş penceresini açar DT Butonu: Derinlikli Ticket emir penceresini açar. Sonraki butonlar USD ve EUR fiyatlarını görmenizi sağlar.
Matriks ücreti ne kadar?
Matriks ücreti ne kadar?
Matriks Mobile
Grup | Veri Tipi | Aylık Ücret
Matriks Mobile | Viop | ₺210
Matriks Mobile | Tahvil | ₺130
Matriks Mobile | Tahvil | ₺190
Matriks Mobile | Hisse+Viop | ₺100
Matriks hangi bankadan alınır?
Matriks hangi bankadan alınır?
MATRIKS'İN HALKA ARZI GARANTİ BBVA İLE OLACAK Yatırımcılar, 30-31 Mart tarihlerinde Garanti BBVA Yatırım ve tüm aracı kuruluşlardan "MTRKS.HE" koduyla talepte bulunabilecek.
Matriks demo süresi ne kadar?
Matriks Veri Terminali demo sürümünü yükleyerek 15 gün boyunca ürünü test edebilirsiniz.
Mtrks kime ait?
Matriks, sektör deneyimi, profesyonel yönetim anlayışı ve teknolojik inovasyonu birleştirmeyi başaran çalışanları tarafından 2003 yılında bir veri dağıtım firması olarak kurulmuştur.
Mtrks kimin?
MTRKS, %80,37 oranında DİĞER %12,12 oranında OĞUZHAN IŞIN %7,51 oranında REYHA GÜLERMAN iştiraklerine aittir.
Matriks programı nasıl alınır?
Matriks programı nasıl alınır?
Matriks Connect uygulamasına Matriks ana toolbar üzerinden erişebilirsiniz. Teknik destek almak için[email protected]adresine, satın alma işlemleriniz için[email protected]adresine, ürün kullanımı ile ilgili sorularınız için[email protected]adresine mail atarak destek alabilirsiniz.
Matriks aracı kurum girişi nasıl yapılır?
Matriks aracı kurum girişi nasıl yapılır?
"Matriks Trader" menüsünde yer alan "Kurum Ekle" seçeneği ile, eBroker ve/veya kurumun kendi trade uygulamasını kullanarak işlem yaptığınız kurumların listesini menüye eklemeniz ve bunlar arasında hızlı geçiş yapmanız mümkündür. "Kurum Ekle" menüsüne tıklayarak, işlem yapmak istediğiniz platformları seçiniz.
Matriks deneme sürümü kaç gün?
Matriks hisse nasıl alınır?
-Aracı kuruluşunuzu seçtikten sonra, buradan kendinize bir yatırım hesabı açmanız, ve hisse senedi alım – satım işlemleri için bu hesaba belli bir miktar para yatırmanız gerekmektedir. -Yatırım hesabınızın açılışı tamamlandıysa, artık hisse alım – satım işlemlerine de başlayabilirsiniz.
MTRKS ne zaman satılmalı?
Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. halka arzı, 30-31 Mart 2021 tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış" yöntemi ile gerçekleştirilecektir.
Matriks hisse ne kadar verdi?
Matriks hisse ne kadar verdi?
Halka arz edilen toplam 207 milyon 759 bin 440 TL değerli 7 milyon 419 bin 980 adet Matriks paylarının tamamı satıldı. 689 bin 348 gerçek ve tüzel kişiye 7 milyon 419 bin 157 adet pay dağıtımı yapılırken, yatırım ortaklığı, fon ve diğerlerinden oluşan 78 yatırımcıya ise 823 adet pay satıldı.