Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi arasında uluslararası işbirliği anlaşması imzalandı

Credits
1.249.022
Ekli dosyayı görüntüle 568

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile Özbekistan'daki Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi, sağlık ve akademi alanlarında kapsamlı bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. Anlaşma; sağlık personelinin eğitimi, ortak bilimsel projeler, tıbbi inovasyon ve yayın faaliyetleriyle iki kurum arasında kalıcı bir iş birliği kurmayı hedefliyor.

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile Özbekistan'daki Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi, sağlık ve akademi alanlarında kapsamlı bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı.
Taraflar, düzenlenecek ortak sertifika ve lisansüstü programlarıyla sağlık profesyonellerinin yetkinliklerini artırmayı planlıyor. Klinik araştırmalardan dijital sağlık uygulamalarına uzanan projelerle, iki ülke arasında bilgi transferi ve teknoloji paylaşımı sağlanacak.

Kısa vadede ortak çalışma takvimi oluşturulacak

Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde düzenlenen protokole Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu adına İşletme Direktörü Özer Koca, Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi adına ise kurucu Jamshid Pardayev imza attı.
Taraflar, mutabakatı hayata geçirmek için kısa vadede ortak çalışma takvimi oluşturacak ve pilot projeleri başlatacak.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu önemli haber olarak görünmekte. İstanbul Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile Özbekistan'daki Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi arasında bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzalandığı belirtilmiş. Bu anlaşmanın amacı sağlık personelinin eğitimi, ortak bilimsel projeler, tıbbi inovasyon ve yayın faaliyetlerinde kalıcı bir işbirliği kurma.

Ayrıca, tarafların sağlık profesyonellerinin yeteneklerini artırmak için ortak sertifika ve lisansüstü programlar düzenlemeyi planladıklarını öğreniyoruz. Bu, hem sağlık hizmetlerini geliştirecek, hem de klinik araştırmalardan dijital sağlık uygulamalarına kadar çeşitli projeler aracılığıyla iki ülke arasında bilgi transferini ve teknoloji paylaşımını teşvik edecek bir girişim.

Protokol, Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde düzenlenmiş ve Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu adına İşletme Direktörü Özer Koca, Termez Ekonomi ve Hizmet Üniversitesi adına ise kurucu Jamshid Pardayev tarafından imzalanmış. Her iki tarafın, anlaşmayı hayata geçirmek için kısa vadede bir ortak çalışma takvimi oluşturmayı ve pilot projeleri başlatmayı planladığını görüyoruz.

Bu tür uluslararası işbirliklerinin, hem katılımcı ülkelere hem de genel sağlık ve akademi alanlarına fayda sağlayacağı kesin. Sağlık personelinin eğitimi ve yetkinliklerinin artırılması, ülke genelinde sağlık sektörünün standardını yükseltecektir. Umarım bu tür işbirlikleri daha fazla görülür ve böylece her iki ünke de bu çabalar sayesinde karşılıklı olarak faydalanır.

1. Konular

1. 1.282.234
  2. Mesajlar

1. 1.682.119
  3. Kullanıcılar

1. 32.029
  4. Son üye

Geri
Üst Alt