Medya is sendikasi kimin?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.079
Meslek
Webmaster

Medya iş sendikası kimin?

Medya İşçileri (Medya-İş) Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, yaptığı yazılı açıklamada, kurulduğu 2012'den bu yana "İş kolunda sendikasız işçi kalmayana dek örgütlenmemizi sürdüreceğiz." şiarıyla "Basın, Yayın ve Gazetecilik İş Kolu"nda faaliyetlerini sürdüren Medya-İş'in 5 yıldır bu iş kolunun en büyük sendikası …
Koop iş hangi iş kolu?
Sendikamız 6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununda belirtilen 10 sıra nolu "Ticaret, Büro, Eğitim ve Güzel Sanatlar" işkolunda faaliyet göstermektedir.

Medya iş sendikası hangi konfederasyona bağlı?

HAK-İŞ Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan, Medya-İş Sendikası 3. Olağan Genel Kurulu'nun hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, "Türkiye'nin önemli bir kurumu olan Anadolu Ajansı'nda örgütlü olan Medya-İş Sendikamız, 8 yılda önemli başarılara imza atmıştır.
TGS Başkanı kim?
Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gökhan Durmuş gazetecilerin yaşadıkları sendikalaşma sorunlarını, sendikanın neden önemli olduğunu anlattı.
Çalışmaya başladıktan sonra işyerinin bulunduğu 10 Nolu Ticaret, Büro, Eğitim ve Güzel Sanatlar işkolunda faaliyet gösteren Türk-İş'e bağlı ve kısa adı KOOP-İŞ Sendikası olan, Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası'na üye oldu.
Türkiyede ne kadar sendikalı işçi var?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yayınladığı Ocak 2022 sendika istatistiklerine göre Türkiye'de 15 milyon 294 bin 362 işçiden 2 milyon 189 bin 645'i sendikalı olurken sendikalı işçilerin toplam kayıtlı işçilere oranı yüzde 14,32 oldu.

Medya iş nereye bağlı?

Hak-İş'e bağlı Medya-İş Sendikası, AA operasyonunun ardından, şimdi de Basın-İş'in örgütlü olduğu matbaalara saldırıyor.
Ali Tanrıverdi TGS nereli?
Yönetim Kurulu – TGS A.Ş. 1953 yılında Adıyaman'da doğmuş olan Ali TANRIVERDİ, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde okurken 1978 yılında aynı zamanda Çağla Mefruşat'ı kurmuştur.

Sol elde his kaybi neden olur?

Tasinmazin tescili ne demek?

1. Konular

1. 1.282.170
  2. Mesajlar

1. 1.681.516
  3. Kullanıcılar

1. 31.977
  4. Son üye

Geri
Üst Alt