T
theking
Guest
Mehir Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı bulgur
1 litre sıcak su
2 kase yoğurt
Tuz
Mehir Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir su bardağı bulgurunuzu yıkayın ve ocağa alın daha sonra 1 litre sıcak suyunu ekleyin ve kaynamaya bırakın düzgünce kaynadıktan sonra bütün suyunu çeksin.
Piştikten sonra soğumaya bırakın.
2 kase yoğurdunuzu yeterlice çırpın ,dikkat edin yeterlice soğusun yoksa kesilir.
Emin olduktan sonra üstüne dökün ve bir çimdik tuzunu da ekleyin ve karıştırın.
Soğuk servis edilir lütfen buzdolabında bekletin afiyet olsun.
Mehir Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı bulgur
1 litre sıcak su
2 kase yoğurt
Tuz
Mehir Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir su bardağı bulgurunuzu yıkayın ve ocağa alın daha sonra 1 litre sıcak suyunu ekleyin ve kaynamaya bırakın düzgünce kaynadıktan sonra bütün suyunu çeksin.
Piştikten sonra soğumaya bırakın.
2 kase yoğurdunuzu yeterlice çırpın ,dikkat edin yeterlice soğusun yoksa kesilir.
Emin olduktan sonra üstüne dökün ve bir çimdik tuzunu da ekleyin ve karıştırın.
Soğuk servis edilir lütfen buzdolabında bekletin afiyet olsun.
Mehir Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı