Son Konular

Mehmet Yalçınkaya

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Unvan
Şef

Doğum Tarihi
21 Ocak 1974

Burç
Kova

21 Ocak 1974 yılında dünyaya gelen Mehmet Şef, Boluludur. Ünlü isim Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan'da gastronomi ve mutfak koordinatörlüğü yapmış ve yılında İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim görmüştür.
2008'de Almanya'da dört yılda bir yapılan IKA/Olympiade der Köche A kategorisinde dünya üçüncüsü olan Mehmet Yalçınkaya, "Fusion Mutfak" akımını ülkemizde ilk uygulayan şeflerden biridir.
2012'de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi olan Yalçınkaya 2018 yılından beri TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

Martin Luther

Mesut Değer

Benzer Konular

• Soru Soru
Mehmet Yalçınkaya Biyografisi 1 Eylül 2018 tarihinde Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8‘de başlayan “MasterChef Türkiye” adlı yemek hazırlama yarışmasında jüri üyesi olarak Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu görev yaptı. Mehmet Yalçınkaya, 1974 yılında Bolu’nun Yenigüney köyünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
MasterChef Sergen kaçıncı oldu? Sergen ise yarışmaya dördüncü olarak veda etti. Masterchef’te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. MasterChef Mehmet şef eline ne oldu? Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
MasterChef Türkiye 2025, heyecan dolu yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 19 Temmuz 2025 tarihinde yayınlanan bölümde, ana kadroya katılan 8. yarışmacı belli oldu. Peki, bu şanslı isim kim ve hangi özellikleriyle jüriyi etkiledi? İşte detaylar. **Ana Kadroya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Mehmet Şef kac yilinda meslege basladi? 1974 yılında Bolu’da doğan Mehmet Şef, 1998 yılından bu yana bu mesleği yapıyor. ‘Dünya Aşçılar Olimpiyatları’nda önce üçüncü sonra da ikinci olmuş. Mehmet Şef eli neden kesildi? Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Mehmet Şef kac yilinda meslege basladi? 1974 yılında Bolu’da doğan Mehmet Şef, 1998 yılından bu yana bu mesleği yapıyor. ‘Dünya Aşçılar Olimpiyatları’nda önce üçüncü sonra da ikinci olmuş. Mehmet Şef eli neden kesildi? Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.837
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri