Son Konular

Melek Balkan

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Melek Balkan Biyografisi
Melek Balkan, 1990 yılında İzmir'de doğmuştur. Profosyonel voleybolcudur. Sakatlık geçirdikten sonra voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır. İyi bir stilist olmak isteyen Melek Balkan, kendi kıyafetlerini dikiyor. Ayakkabıya düşkün ve 47 çift ayakkabısı olduğunu söylüyor.
Daha önce Bana Herşey Yakışır programına da katıldı.
2014 yılında "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programına katıldı.
Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez'in yaptığı "Bu Tarz Benim" adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı.
19 Ekim 2014 tarihinde yarışmadan elendi.
Melek Balkan31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan 4. Sezon "İşte Benim Stilim" yarışmasına sonradan 5 Ekim 2015 tarihinde katıldı. Jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in yaptığı ve sunumunu Öykü Serter'in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Ünal, Gizem Güler, Gülnihal Candan, Gülşah Yılmaz, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarışacak.

Mert Turak

Müge Boz

Benzer Konular

• Soru Soru
Ayşegül Melisa Doğan Biyografisi Ayşegül Melisa Doğan, 1992 yılında istanbul’da doğmuştur. Yaptığı işte marMelisa Doğan, İstanbul’da küçük bir butik sahibidir. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş...
Cevaplar
1
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Aycan Nurcan Şencan Biyografisi Aycan Nurcan Şencan, 1987 yılında İsveç’de Uppsala kentinde Aycan ve Nurcan ikiz kardeş olarak doğmuşlardır. Babaları Oğuz Şencan, anneleri Zuhal Günaçtı moda tasarımcısıdır. İkizler daha 9 yaşında iken annelerinin defilelerine çıkmaya başlamıştır. Lise eğitimi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
25
  • Soru Soru
Gizem Güler Biyografisi Gizem Güler, 12 eylül 1989 tarihinde Aydın, Nazilli’de doğmuştur. Muğla Üniversitesi Beden Egitimi Spor Yüksek Okulu mezunudur. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla hala ilgilenmektedir. Kuşadası’nda yaşamaktadır. Miss Model...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Ayşenur Balcı Biyografisi 18 Nisan 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan “Fenomen” adlı yarışmaya katıldı. Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesinde öğrenimine devam etmektedir. İstanbul’da yaşamaktadır. 1,72...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
  • Soru Soru
Roza Şake Biyografisi Roza Şake, 1991 yılında Ermenistan, Erivan’da doğmuştur. Tam adı Roza Şake Hovhannisyan’dır. 12 yaşından beri Türkiye’de yaşamaktadır. 1.75 cm boyunda ve 57 kg. da 2012 yılından beri mankenlik ve foto modellik yapmaktadır. Türkiye’de birçok moda çekiminde yer aldı. 2014...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.837
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri