Son Konular

Melek Mosso’dan üzen haber: Hastanelik oldu!

Credits
1.229.484

Melek Mosso'dan üzen haber: Hastanelik oldu!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç, kısa süre önce boşanacakları yönündeki iddialarla gündeme gelmişti.
kapak_melek-mossodan-uzen-haber-tatilde-hastanelik-oldu-804953.jpg

170103195-melek-mosso-hastane.jpg

Şarkıları kadar sahne performansı ve açıklamalarıyla da sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Melek Mosso, uzun süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile 2023 yılında evlenmişti. Mersin'de dünyaevine giren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda beklenmedik bir adımla gündeme gelmişti.
Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkaran çiftin boşanacağı öne sürülmüştü. Ancak şimdilerde evliliklerindeki krizi aşan ikili, birlikte tatile çıktı.

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Ünlü çift önce Sri Lanka'ya, ardından Bali'ye gitti. Melek Mosso, Bali tatilinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Vücudu alerjik reaksiyon gösteren Mosso,"Alerjiden çektiğimi hiçbir şeyden çekmiyorum"diyerek kolları ve bacaklarındaki durumu takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç'ın boşanacakları yönündeki iddialar gündemi sallamıştı. Ancak şimdi sevgililer krizi aşmış gibi görünüyor. Birlikte tatil yapmaya giden çift, önce Sri Lanka'ya ardından Bali'ye gitti. Ne yazık ki, Bali tatilinde Melek Mosso'nun sağlık sorunları yaşadığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Mosso'nun vücudunun alerjik reaksiyon gösterdiği ve kolları ile bacaklarındaki durumu takipçileriyle paylaştığı bilgisi paylaşılıyor. Ünlü şarkıcı, "Alerjiden çektiğimi hiçbir şeyden çekmiyorum." açıklamasıyla sevenlerine durumunu aktardı. Melek Mosso'nun sağlığı için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

Manavgat'ta 17 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Düzensiz göçe darbe! 28 Büyükşehirde eş zamanlı denetim

1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.439
  3. Kullanıcılar

1. 31.751
  4. Son üye

Geri
Üst Alt