<
Modoratör
Yeni Üye
Meleklerin aşkı Melike kimdir?
DİDEM BALÇIN(MELİKE ÇEKİLMEZ) Oya ve Kaya adında ikizleri ve Şirin adında bir küçük kızı vardır. Çocuk sahibi olduktan sonra kocası Necmettin'in de baskısıyla diş hekimliği yapmaktan bir süreliğine vazgeçse de azimli bir kadın olarak kocasını ev kredisine sokup, mali nedenlerle yeniden çalışmaya başlayacaktır.
Benim adım Melek dizisi Ünzile kimdir?
Ana karakterler
Canlandıran oyuncu | Karakter | Bölüm
Murat Danacı | İhsan | 1-35 & 55-66
Birsen Dürülü | Reyhan Akaltun | 1-66
Yağmur Uzunoğlu | Ünzile Akaltun-Meriç
Halil İbrahim Yılmaz | Zeynel Meriç
Içerde oyuncuları müdür?
İçerde – Çetin Tekindor – Celal Duman Kimdir? Karakter Açıklaması: Organize Şube'nin efsane müdürü.
Benim Adım Melek dizisindeki Vildan Hanım kimdir?
Benim Adım Melek dizisindeki Vildan Hanım kimdir?
Tam bir aile dizisi olan Benim Adım Melek dizisinde Vildan karakterini oynayan oyuncu Şebnem Zorlu'dur.
Benim Adım Melek doktor kim?
Benim Adım Melek doktor kim?
Mustafa Mert Koç, 1.83 metre boyunda ve 80 kilodur. Şahin Tepesi adlı diziyle bir kez daha ekranlara dönen oyuncu, TRT'in yeni dizisi Benim Adım Bir Melek dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mustafa Mert Koç'un nasıl bir performans sergileyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.
İçerde Sarp kimdir?
İçerde dizisinin popüler oyuncusu Çağatay Ulusoy, Sarp karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
İçerde Tahsin kim?
Show Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Çetin Tekindor, Bensu… Geçmişte Çakıl Taşları dizisinde Tahsin'in Adamı rolünde ve Kalbim Seni Seçti dizilerinde rol alan Payas, Kolpaçino Bomba filminde Tutuklu rolünü oynamıştı.
Annemize saklarken yeni bölüm ne zaman?
Annemizi Saklarken dizisi yeni bölümü her hafta çarşamba akşamları ekrana geliyor.
Annemizi Saklarken hangi gün saat kaçta?
Annemizi Saklarken hangi gün saat kaçta?
Güzel oyuncu Hande Doğandemir ve başarılı oyuncu Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi 8 Aralık 2021 Çarşamba saat 20.00'da Star TV'de başladı.
26 Ocak 2022 Annemizi Saklarken var mı?
26 Ocak 2022 Annemizi Saklarken var mı?
sorularını araştırmaya başladı. İşte diziye dair son bilgiler. ANNEMİZİ SAKLARKEN NEDEN YOK, BİTTİ Mİ? Annemizi Saklarken dizisi, 26 Ocak Star TV yayın akışında yer almıyor.
Annemizi Saklarken final bölümü hangi gün?
Sevilen dizi Star TV'de her çarşamba ilgiyle takip ediliyordu. Dizinin başrollerinde ise Kutsi ile Hande Doğandemir gibi isimler yer alıyordu. Dizi 2 Şubat akşamı 8. bölümle bitiyor.
Vildan kaç yaşında?
40 yaşında (26 Temmuz 1981)Vildan Atasever / Yaş