Son Konular

Melih Gorgun Gel Albumu Şarkı Sozleri 2009

Credits
1.238.246
Şarkılarıyla bircoğumuzun gonlunde taht kuran Melih Gorgun Gel adli şingle calışmasıyla sevenlerinin karşısına cıktı Hadi şarkı sozlerine bir goz atalımimagesmelihgorgungelalbumusarkisozleri5adaeaa99ec68png
Gel
Sokak sokak yuruyor yalnızlığım
Sen gittin gideli elim kolum bağlı
Zaman gecer unuturum sandığım
Yuzun kalbimin en guzel yerinde
Kim derse aşk biter sonunda
Yalan yalan bin defa yalan
Gel olum beni bulmadan
Gel gozlerim gormuyor ellerim tutmuyor
Gel olum beni bulmadan
Gel gozlerim gormuyor ellerim tutmuyor
Gel

Melih Gorgun'un "Gel" adlı şarkısının sözleri şu şekildedir:

"Sokak sokak yürüyor yalnızlığım
Sen gittin gideli elim kolum bağlı
Zaman geçer unuturum sandığım
Yüzün kalbimin en güzel yerinde

Gel olum beni bulmadan
Gel gözlerim görmüyor ellerim tutmuyor
Gel olum beni bulmadan
Gel gözlerim görmüyor ellerim tutmuyor
Gel"

Bu şarkıda Melih Gorgun'un dokunaklı ve melankolik bir hava oluşturduğu sözlerde aşkın sona erişini ve yalanların üstünlüğünü vurguladığı görülmektedir. Ayrıca, sevdiği kişiyi geri istemesi ve onunla tekrar bir araya gelmeyi arzulaması da şarkının ana temalarından biridir.

Pickpcoket Şarkı sozLeri [ Tumu ]

Tan İşaret Albumu Şarkı Sozleri 2009

Benzer Konular

• Öneri Öneri
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar Gun gecer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
  • Öneri Öneri
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Ay guneşe...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  • Öneri Öneri
İncesaz 6 Kalbimdeki Deniz albumunu dinledimBence dinlendirici harika bir albumAlbumde bazı fon muzikleri de var Gercekten cok beğendim albumuHerkese dinlemesini tavsiye ediyorumAlbum tanıtımını daha once Şekercimm Wish Burada! yapmıştıŞimdi şarkı sozlerine...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  • Öneri Öneri
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum adım adım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  • Öneri Öneri
Tarkanın tıpatıp benzeri Emir oldukca iddialı bir albumle sanat dunyasına merhaba dedi Albumu gayet guzelBir de şarkı sozlerine bakalım!imagesemirbensenolamamalbumusarkisozleri5adaeae04de52png Anladım Boşuna yağmurda yurume Kurtulamazsın gunahlardan Ruzgardan medet umma Arınamaz tenin kokumdan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.721
  3. Kullanıcılar

1. 31.851
  4. Son üye

Geri