Son Konular

Melis Sezen

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Melis Sezen Biyografisi
2019 yılında "Sevgili Geçmiş" dizisinde Melis Sezen, Deren Kutlu karakterini canlandırdı.
Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Cüneyt Sezen'dir. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun olan Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.
Melis Sezen, 2017 yılında Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın başrollerini paylaştığı Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı.
Melis Sezen, 2018 yılında "Dünya Hali" adlı sinema filminde şarkıcı Murat Dalkılıç'la başrolü paylaştı.
2019 yılında yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı ve Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir'in oynadığı "Sevgili Geçmiş" dizisinde Melis Sezen, Deren Kutlu karakterini canlandırdı.
Filmleri ve Dizileri : 2019 – Sevgili Geçmiş (Deren Kutlu) (TV Dizisi) 2019 – Mucize 2 Aşk (Beren) (Sinema Filmi) 2019 – Leke (Yasemin Adıvar) (TV Dizisi) 2019 – İçten Sesler Korosu (Öykü) (TV Dizisi) 2018 – Bizim İçin Şampiyon (Esra Atman) (Sinema Filmi) 2018 – Tilki Yuvası (Sinema Filmi) 2018 – Dünya Hali (Gizem) (Sinema Filmi) 2017 – Siyah İnci (Ebru) (TV Dizisi) 2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Asya) (TV Dizisi)

Martin Lawrence

Morena Baccarin

Benzer Konular

• Soru Soru
Doğum Tarihi 2 Ocak 1997 Şehir İstanbul Burç Oğlak 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’doğdu. Oyunculuk kariyerine küçük yaşta tiyatro ve drama ile başlayan genç oyuncu aynı zamanda Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünde eğitim gördü. Melis Sezen dizi kariyerine 2016 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 13 Mayıs 1991 Şehir Ankara Burç Boğa Cemre Melis Çınar, tiyatro, dizi ve film oyuncusudur. Aynı zamanda dekor, kostüm tasarımcısıdır ve sanat yönetmenliği yapmaktadır. 13 Mayıs 1991 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara’da okuyup Ankara’da büyüdü. İlkokulu Çankaya İlköğretim...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
  • Soru Soru
Kubilay Aka Biyografisi Kubilay Aka, 12 Nisan 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Elif İlayda Aka adında bir kız kardeşi vardır. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Havaalanı Yönetim bölümünde tamamladı. Kubilay Aka, Muğla-Milas’da özel bir havalimanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru Soru
Ferdi Kurtuldu Biyografisi Emret Komutanım dizisinin Jumbo Gökhan’ı olarak tanındı. Ferdi Kurtuldu, 1980 yılında istanbul’da Küçükçekmece Sefaköy’de bir memur ailesinin oğlu olarak doğmuştur. 1998 yılında ‘Görüntü Sanatları Tiyatro Okulu’na başlayarak eğitim aldı. 2005 – 2007 yılları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
  • Soru Soru
Fatih Hürkan Biyografisi Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Fatih Hürkan, 12 Eylül 1972 yılında istanbul’da doğmuştur. Aslen Samsunludur. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Fatih Hürkan, 1998 yılında Best Model...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri