Son Konular

Mersin'de silah kazası sonucu şehit olan polis memuru memleketine uğurlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.271
Mersin'de silah kazası sonucu şehit olan polis memuru memleketine uğurlandı

Mersin'dede, atış eğitimi sırasında arızasını gidermeye çalıştığı ağır makineli silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Mustafa Karapınar'ın (28) cenazesi düzenlenen töreninin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a götürüldü.

Mersin'de özel harekat polisi Mustafa Karapınar, dün atış eğitimi sırasında ağır makineli silahın arızasını gidermek istedi.

Bu sırada silahın kazara ateş alması sonucu Karapınar yaralandı.

ŞEHİT OLDU

Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Karapınar, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Mustafa Karapınar için bugün İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi'nde uğurlama töreni yapıldı.

Törene, şehidin annesi Fatma Karapınar, kardeşi Aleyna Karapınar, Vali Atilla Toros, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kent protokolü, meslektaşları ve yakınları katıldı.

"BANA HAKKINI HELAL ET OĞLUM"

Törende oğlunun tabutuna sarılan Fatma Karapınar,"Sanma ki ben sensiz yaşıyorum, ben sensiz yaşamıyorum, beni de gömüyorlar bugün. Sanma, ben hayattayım, ben de senle gömüldüm. Annen yaşıyor sanma. Bana hakkını helal et oğlum. Hakkım helali hoş olsun"diyerek ağladı.

ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Törenin ardından Şehit Karapınar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Şehit Karapınar'ın tabutunu silah arkadaşları omuzladı.

POLİS BABASI DA ŞEHİT OLMUŞ

Öte yandan Karapınar'ın babası Ali Karapınar'ın da özel hareket polisi olduğu, 16 Ekim 2018'de Aydıncık ilçesinde jandarma ekipleriyle arama, tarama, pusu ve keşif faaliyeti sırasında kalp krizi geçirerek şehit olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsü yandı

1. Konular

1. 1.280.697
  2. Mesajlar

1. 1.677.452
  3. Kullanıcılar

1. 31.685
  4. Son üye

Geri
Üst Alt