Son Konular

Mervişin Kış Kurabiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Mervişin Kış Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller
100 gram tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta
Yarım su bardağı damla çikolata
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
Yarım su bardağı mavi haşhaş
1 portakal kabuğu rendesi
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı nişasta
1.5 su bardağı un (kontrollü ekleyelim)

Mervişin Kış Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyaller elle yoğrulur ve ceviz büyüklüğünde koparılır, yuvarlanır.
150 derece evvelden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirilir. Mühlete dikkat edelim kurutmayalım.
Çıkarınca ben evvelden kendi hazırladığım çikolata sosuna batırıp üzerini meskendeki malzemelerimle süsledim. Dilerseniz çikolata olmadan yalnızca pudra şekeriyle süsleyebilirsiniz.
Not:Ayrıca içine hindistan cevizinin de çok yakışacağını düşünüyorum aklınızda olsun ben tekrar yaptığımda ekleyeceğim.

Mervişin Kış Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Kırem Şantili Pileli Revani

S

Limonlu Çatlak Kurabiye

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Çikolatalı Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler 250 gram margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 4 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 çay kaşığı kabartma tozu 150 gram sütlü çikolata 3.5 yada 4 su bardağı un kontrollü ekleyin Çikolatalı Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
theking
T
S
  • Soru Soru
Portakallı Anne Kurabiye Kış Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( 1 inin akı üzerine) 150 gram margarin/tereyağı 2 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı portakal suyu 1 portakal kabuğu rendesi 1 çay kaşığı toz zerdeçal 1 çay kaşığı karbonat 1 paket kabartma tozu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Damla Çikolatalı Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında tereyağı yahut margarin 150 gram toz şeker (Yarım su bardağından iki parmak fazla) 1 adet yumurta 30 gram pekmez ( 2 yemek kaşığı) 300 gram un ( 3 su bardağı) 5 gram kabartma tozu (1 çay kaşığı dolusu) 3 gr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Susamlı Tuzlu Kurabiye (Orjinal Pastahane Kurabiyesi) Tanımı İçin Malzemeler Malzemeler 175 gram tereyağ yada suyu alınmamış margarin Yarım su bardağından 1 parmak fazla sıvı yağ 1 yemek kaşığı şeker 2.5 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı mahlep 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1 adet yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
10 Dakika Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler 1.5 su bardağı un 1 çay bardağı sıvı yağ 6 yemek kaşığı şeker 3.5 yemek kaşığı kakao 2 adet yumurta 10 Dakika Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Şeker ve yumurtaları iyice köpürene kadar çırpın, sonra diğer malzemeleri ekleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.358
  2. Mesajlar

1. 1.679.173
  3. Kullanıcılar

1. 31.805