Messengerʼda Mesajları Toplu Nasıl Silebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Messenger'da mesajları toplu nasıl silebilirim? Messenger'da mesajları toplu silmek için öncelikle sohbet listesine gidin. Ardından, mesajları toplu silmek için bir sohbet seçin. Seçilen sohbetin sağ üst köşesindeki dişli simgesine dokunun. Açılan menüden "Mesajları Arşivle" seçeneğini seçin. Böylece tüm mesajlar arşivlenir ve sohbet listesinden kaldırılır. Eğer tüm mesajları silmek istiyorsanız, Messenger ana sayfasına gidin ve sağ üst köşede yer alan dişli simgesine dokunun. Ayarlar bölümüne girin ve "Mesajlar" seçeneğini seçin. Burada "Tümünü Sil" seçeneğine dokunarak tüm mesajları kalıcı olarak silebilirsiniz.
İçindekiler

Messengerʼda mesajları toplu şekilde silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Mesajları silmek istediğiniz kişiyle sohbet penceresini açın.
3. Adım: Sohbet penceresinde sağ üst köşede yer alan "Ayarlar" simgesine dokunun.
4. Adım: Açılan menüden "Sohbeti Sil" seçeneğini seçin.
5. Adım: Karşınıza çıkan uyarı mesajında "Sil" butonuna dokunun.
6. Adım: Tüm mesajlarınızın silinmesi biraz zaman alabilir, bu nedenle sabırlı olun.
7. Adım: Silme işlemi tamamlandığında, sohbet penceresinden çıkın.
8. Adım: Yukarıdaki adımları diğer sohbetleriniz için tekrarlayarak mesajları toplu şekilde silebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Messengerʼda mesajları toplu bir şekilde silebilirsiniz. Unutmayın, bu işlem geri alınamaz, bu yüzden silmek istediğiniz mesajları dikkatli bir şekilde seçin.

Messenger'da Mesajları Toplu Nasıl Silebilirim?
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, "Ayarlar" menüsünden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, klavyeden "Ctrl" tuşuna basılı tutarak istediğiniz mesajları seçip "Sil" butonuna tıklayabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki üç nokta menüsünden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki üç nokta menüsünden "Mesajları Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki dişli çark simgesinden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, "Ayarlar" menüsünden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, klavyeden "Ctrl" tuşuna basılı tutarak istediğiniz mesajları seçip "Sil" butonuna tıklayabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki üç nokta menüsünden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki üç nokta menüsünden "Mesajları Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.
Mesajları toplu silmek için bir sohbet penceresine girip, sağ üst köşedeki dişli çark simgesinden "Tümünü Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.

T

İkinci Mahmut Nasıl Öldü?

T

Kurgu Yönetmeni Ne Kadar Maaş Alır?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.759
  3. Kullanıcılar

1. 31.396
  4. Son üye

Geri