Son Konular

Mesut Özil, Leroy Sane'nin Galatasaray'a Transferini Değerlendirdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

New member
Eski futbolcu Mesut Özil, Galatasarayın yeni transferi Leroy Sane ile Türkiyeye gelmeden önce bir telefon görüşmesi yaptığını söyleyerek, "Ama yazıldığı gibi ben Galatasaraya yönlendirmişim şeklinde değil. Daha çok Türkiyeyi ve İstanbuldaki hayatı sordu. Güvenli bir şehir olduğunu söyledim" dedi.

Eski futbolcu Mesut Özil, Başakşehirde özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özil, Alman futbolcu Leroy Sanenin, Galatasaraya transferini de değerlendirdi. Sanenin, Türkiyeye gelmesi sebebiyle kendisinin de çok mutlu olduğunu dile getiren eski yıldız futbolcu, "Transfer olmadan önce telefonda konuştuk. Ama yazıldığı gibi ben Galatasaraya yönlendirmişim şeklinde değil. Daha çok Türkiyeyi ve İstanbuldaki hayatı sordu. Güvenli bir şehir olduğunu söyledim. Bir de İnanılmaz yemeklerimiz var. Gelirsen çok mutlu oluruz dedim. O da geldi. Başarılar diliyorum ona da" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Mesut Özil, Leroy Sane'in Türkiye'ye gelmeden önce bir telefon görüşmesi yaptıklarını ancak transfer konusunda yönlendirme yapmadığını belirtti. Özil, Sane'in Türkiye ve İstanbul hakkında bilgi almak istediğini ve güvenli bir şehir olduğunu söylediğini açıkladı. Ayrıca Türk yemeklerinin de çok lezzetli olduğunu belirterek, Sane'e Türkiye'ye gelmesi durumunda mutlu olacaklarını söyledi.Özil, Başakşehir'de özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi ve burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sane'in Galatasaray'a transferini değerlendiren Özil, transfer öncesi Sane ile telefonla görüştüklerini ve Türkiye hakkında bilgi verdiğini açıkladı. Özil, Sane'in Türkiye'ye gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ve başarılar dilediğini belirtti.

Geri
Üst Alt