Son Konular

Mesut Özil, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

New member
Eski futbolcu Mesut Özil, Başakşehirde özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi.

Eski futbolcu Mesut Özil, Başakşehirde özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Özil, bu özel buluşmada öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Eski yıldız oyuncu, daha sonra kariyer yolculuğunu ve yaşam tecrübelerini söyleşide anlattı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mesut Özil, "Heyecanlıyım biraz. Çok mutluyum. Karşılamada gördüğünüz gibi bizim minnoşlar çok sevimli. Ayrıca çok mutlu oldum. Önemli isimler Türkiyeye geliyor, futbol oynuyor. İnşallah büyük kulüplerimiz de Avrupada başarılı olur. Kısa zamanda Ümraniyede bir akademi kuracağım. Gençlerin elinden tutup, kendilerini Avrupada en büyük sahnelerde göstermelerini istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Mesut Özil, gençlere ilham olmak ve onları desteklemek istediğini belirtti. Ayrıca, Türk futbolunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla Ümraniye'de bir akademi kuracağını söyleyerek genç futbolculara destek olacağını vurguladı. Özil'in öğrencilerle geçirdiği bu keyifli buluşma, gençlerin spor ve eğitim alanında ilham almasını sağlayacak önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Geri
Üst Alt