Mesut Sancak ın babası kim?
Ethem Sancak (d. 1958, Siirt), Arap asıllı Türk iş adamı.Sancak kardeşi kim?
Sancak kardeşi kim?Suat SancakBurhan SancakEthem Sancak/Kardeşleri
Cine5 in sahibi kim?
Cine5, 1993 yılında Erol Aksoy tarafından kurulan bir kanaldır. Türkiye’nin ilk ücretli ve şifreli kanalıdır.Mesut Sancak aslen nereli?
Mesut Sancak aslen nereli?Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van’da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Van’dan sonra 20 yıl İstanbul’da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir’de yaşıyor.
Mesut Sancak kaç çocuğu var?
İzmir Bayraklı’da 130 milyon dolarlık bir yatırıma başladı. Mesut Sancak, şu anda İstanbul, Libya ve Kuzey Irak pazarlarında yatırımlar planlıyor. Mesut Sancak, evli; Kerem, Fırat ve Tarık adlarında 3 tane çocuğu var.Murat Sancak kaç yıldır başkan?
Murat Sancak kaç yıldır başkan?2014-2017 yılları arasında Star Medya Grubu yönetim kurulu başkanlığı ve ES Medya yönetim kurulu üyeliğini yürütmüştür. 2018 yılında Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına seçildi ve görevini devam ettirmektedir.
Adana Demirspor sahibi kim?
Star Medya Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapmış olan iş adamı Murat Sancak Murat, geçen günlerde Adana Demirspor’un yeni başkanı seçilmişti. Star Medya Grubu’nun eski sahibi Ethem Sancak’ın yeğeni olan Murat Sancak, Adana Demirspor Başkanı seçildikten sonra ilk iş olarak Tanju Çolak’ı kulübe getirdi.Erol Aksoy oyuncu kimdir?
Erol Aksoy oyuncu kimdir?Gazeteci yazar, oyun yazarı; tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen yardımcısı, yönetmen. 1 Ocak 1935, Bayındır / İzmir doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ile Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Enstitüsü mezunu. 1957-1961 yılları arasında Ankara’da gazeteci.
Erol Aksoy kimdir?
Erol Aksoy (d. 5 Eylül 1946, Denizli), Eski medya patronu ve banka sahibi Türk iş adamı. 1984’te Denizli’deki Ergür ailesinden İktisat Bankası’nı devraldı. 1991 yılında Türkiye’nin 2. özel televizyonu olan Show TV’yi kurdu.Ethem Sancak kimdir ve nerelidir?
Ethem Sancak kimdir ve nerelidir?Ethem Sancak,1958 yılında Siirt’in Çatılı Köyü’nde 9 kardeşin üçüncüsü olarak doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Siirt’te tamamladı. 1972’de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ne başladı, bitiremedi.
Ethem Sancak hangi aşiretten?
1958, Siirt), Arap asıllı Türk iş adamı. İlk ve orta eğitimini Siirt’te tamamlayan Sancak, üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 1976 yılında mezun olduktan sonra 1976-1978 yılları arasında gazetecilik yaptı.Folkartin sahibi kim?
Folkartin sahibi kim?İzmir’in cazibesi katlandı! Hürriyet’ten Elif Ergu, Folkart’ın patronu Mesut Sancak ile İzmir’deki gayrimenkul piyasasıyla ilgili röportaj gerçekleştirdi. Sancak, İzmir-İstanbul otoyolunun İzmir’in değerini katladığını söyledi…