Modoratör
Yeni Üye
Mezun olduktan sonra staj yapılabilir mi?
Staj faaliyeti, öğrenim süresi içerisinde her sınıfta ve öğrenim programlarının son sınıflarındaki öğrenciler mezun olduktan sonraki 12 ay içerisinde gerçekleştirilebilir. Mezun olmuş öğrenciler başvuruda bulunamaz. Mezuniyet sonrası staj hareketliliği, mezuniyet tarihinden itibaren 12 ay içinde tamamlanmış olmalıdır.
Güz döneminde staj yapılır mı?
Stajlar, Bahar Yarıyılının sonu ile bir sonraki öğretim yılı Güz Yarıyılının başlangıcı arasındaki süre içinde yapılır. Staj başvuruları ilgili yarıyıllarda, Bölüm Staj Koordinatörlüğü̈ tarafından ilan edilen süre içerisinde yapılır.
Kariyer Kapısı staj ne zaman başlıyor?
Kariyer Kapısı staj ne zaman başlıyor?
Türkiye ve KKTC öğrencileri için 22 Şubat 2021 tarihinde başlayan Staj Seferbirliği başvuruları 22 Mart 2021 tarihinde sona ermiştir. Yurt dışında yükseköğretim gören Türk vatandaşı ve Mavi kart sahibi öğrencilerimiz için sistem 15 Mart itibarıyla açılmış olup başvurular 09 Nisan tarihine kadar devam edecektir.
Mezun olduktan sonra Erasmus stajı yapılır mı?
Mezun olduktan sonra Erasmus stajı yapılır mı?
Erasmus Staj Genel Bilgi Öğrenciler eğitim aldıkları süre boyunca veya mezun olduktan sonra da Erasmus Staj programına katılabilirler. Mezun olmak üzere olan öğrenciler hala öğrenciyken başvuru yapmak zorundadırlar ve mezun olduktan sonraki 12 ay içerisinde staj programına katılabilirler.
2021 Üniversite staj ne zaman başlıyor?
STAJ UYGULAMA USUL VE ESASLARI 2021 Yaz dönemi stajına ilişkin stajını fiili olarak yapacak öğrencilerimiz belirtilen belgeleri en erken 26 Nisan 2021 ve en geç 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ilgili staj komisyonu üyesine eksiksiz teslim etmelidir.
Cumhurbaşkanlığı staj seferberliği ücretli mi?
19. Staj sonrasında ücret ödemesi yapılacak mı? Staj sürecinde 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 25. Maddesi hükmünce stajyere yasal ücret ödenecektir.
Erasmus stajı kaç ay sürer?
Erasmus stajı kaç ay sürer?
Erasmus Staj Genel Bilgi Erasmus Staj süresi, bir eğitim döneminde en az 2 ay (60 gün) ve en fazla 12 ay olmalıdır. Öğrenciler eğitim aldıkları süre boyunca veya mezun olduktan sonra da Erasmus Staj programına katılabilirler.