Son Konular

MHA kac sezon olacak?

Bas viyola nedir?

Anne sutu zekayi etkiler mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-225

MHA kaç sezon olacak?

My Hero Academia 6. sezon onayı aldı. 5. sezonu final yapan Boku no Hero Academia, maceralarına kaldığı yerden devam edecek. My Hero Academia 6. sezon onayı aldı. Boku no Hero Academia 5. sezon final bölümü ile, bir sonraki sezonda Kahramanlık Akademim'in maceralarının devam edeceği belli oldu.
My Hero Academia Two Heroes kaç sezon?
Bones tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisinin ilk sezonu Nisan-Haziran 2016 tarihleri arasında yayınlanmış olup, ikinci sezonu Nisan-Eylül 2017, üçüncü sezonu Nisan-Eylül 2018, dördüncü sezonu Ekim 2019-Nisan 2020 ve beşinci sezonu Mart-Eylül 2021 tarihleri arasında yayınlandı.

My Hero kaç bölüm?

My Hero Academia (Kahramanlık Akademim) dizisi sezonları Sezon 13 bölüm sürdü. 2. Sezon, 1 Nisan 2017'de başladı Sezon 25 bölüm sürdü. 3. Sezon, 2018'de yayınlandı, 25 bölüm sürdü.
Heroes 5 sezon ne zaman başlayacak?
Geçtiğimiz dakikalarda My Hero Academia'nın resmi Twitter hesabı, 5. sezonunun 2021 baharında başlayacağını duyurdu.

My Hero Academia kaç tane filmi var?

Ayrıca, bugüne kadar üç animasyon filmi yapıldı: 2018 yapımı My Hero Academia: Two Heroes, My Hero Academia: 2019 yapımı My Hero Academia: Heroes Rising ve geçen hafta Japonya'da gösterime giren My Hero Academia: World Heroes' Mission.
My Hero Academia ne zaman final yapacak?
12 Ekim 2019'da yayına başlayan ve 4 Nisan'da 25 bölümle final yapan Boku no Hero Academia 4. sezonun ardından, 5. sezonun geleceği yeni bir görsel ve kısa tanıtım videosuyla duyuruldu. Videoda ve görselde 'yeni bir şey uyanıyor' yazısı dikkat çekti.

Jujutsu kaisen 0 ne zaman çıkacak?

Jujutsu Kaisen 0: The Movie 13 Mayıs'ta Türkiye'de Vizyona Girecek. Film, ana karakter Yuji Itadori'den ziyade Yuta Okkotsu karakterinin hikâyesini anlatıyor.
My Hero Academia neden Netflix te yok?
4. Sezonda kaldık, Bu sebep ile Netflix'i bırakacağım. Ben böyle bir şeyin yayın ahlakına etik olduğunu düşünmüyorum Netflix beni ve benim gibi izleyen 8 arkadaşımı hayal kırıklığına uğrattı.

Heroes 5 sezon var mı?

DİZİNİN 5. SEZONUNUN İPTAL EDİLDİĞİ NBC KANALI TARAFINDAN AÇIKLANDI. Kanal, dört sezondur yayınladığı ve istikrarsız reytingleriyle sıkıntı yaratan "Heroes"un fişini çekti.
Heroes 5 sezon olacak mı?
Ancak NBC kanalı, gün ortasında efsane dizisi Law & Order'ın 21. sezonunun olmayacağı ve en uzun süren dizi rekorunu kıramayacağını ilan ederek yarattığı şoka, gün sonunda Heroes'un 5. sezonu olmayacağı haberi ile devam etti.Böylece kanalın devam ettiği diziler 30 Rock, Chuck, Community, Friday Night Lights, The Office …

MHA final yaptı mı?

12 Ekim 2019'da yayına başlayan ve 4 Nisan'da 25 bölümle final yapan Boku no Hero Academia 4. sezonun ardından, 5. sezonun geleceği yeni bir görsel ve kısa tanıtım videosuyla duyuruldu.
My Hero Academia final yaptı mı?

Geri
Üst Alt