Son Konular

MHP'den Iğdır'a Terörsüz Türkiye ziyaretleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.271
MHP'den Iğdır'a Terörsüz Türkiye ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyeleri, 'Terörsüz Türkiye: Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik' sloganıyla başlattığı terörle mücadele politikası kapsamında Iğdır'da ziyaretlerde bulundu.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki partililer, 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin Iğdır'da Şehit Aileleri Dayanışma Derneği ile Iğdır Kadim Aşiretler Federasyonu'nu ziyaret etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin"Terörsüz Türkiye: Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik"sloganıyla başlattığı çalışmalara toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ettiği belirtildi.

MHP HEYETİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Açıklamaya göre, bu kapsamda, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hayri Bulut ve Metin Keskin, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Gökberk Osmanağaoğlu, MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş ve MHP teşkilatı, ailesinden iki şehit veren Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz'i ziyaret etti.

"BU TOPRAKLAR KOLAY VATAN OLMADI"

Ziyarette konuşan Akdeniz, Kürtçe"Artık yeter"anlamında gelen"Edi bese"ifadesini kullanarak, "Bu topraklar kolay vatan olmadı.

Ailemizden iki şehit verdik ama vatan sağ olsun.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin başlattığı 'Terörsüz Türkiye' politikasını canıgönülden destekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"BİZ İKİ MİLLET YÜZYILLARDIR BU TOPRAKLARDA BİRBİRİMİZE KARDEŞLİK YAPTIK"

Heyet, Iğdır Kadim Aşiretler Federasyonuna da ziyaret gerçekleştirdi.

Federasyon Başkanı Ferhat Armağan,"Devlet Bahçeli büyüğümüzün, Türkiye'mizin önünü açacak bu politikasını tebrik ve teşekkür ediyorum. Memnuniyetlerimi dile getiriyorum. Biz iki millet, yüzyıllardır bu topraklarda birbirimize kardeşlik yaptık. Ben inanıyorum ki Sayın Genel Başkan'ın açtığı bu yolda kardeşliğimiz daha da perçinlenecek."ifadelerini kullandı.

1. Konular

1. 1.280.697
  2. Mesajlar

1. 1.677.452
  3. Kullanıcılar

1. 31.685
  4. Son üye

Geri
Üst Alt