Modoratör
Efsanevi Üye
MİA Teknoloji kaç lot verir?
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Haftalık Bülteni'nde yer alan bilgilere göre şirket, sermayesinin 30 milyon liradan 38 milyon liraya çıkarılması nedeniyle artırılacak 8 milyon nominal değerli paylar ile 4 milyon 500 bin adet ortak satışı olmak üzere toplam 12 milyon 500 bin lot hissenin satışını gerçekleştirecek.
Smart güneş teknolojileri oransal mı?
ORANSAL DAĞITIM YAPILACAK Halka arzda satışa sunulacak payların yüzde 20'si "Bireysel Yatırımcılar", yüzde 39'u "Yüksek Başvurulu Yatırımcılar", @ oranındaki kısmı Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar ve %1 oranındaki kısmı Grup Çalışanları grubuna tahsis edildi.
Halka arz hisseler hangileri?
Halka arz hisseler hangileri?
52 şirketin borsaya kote edildiği 2021'de, 21,6 milyar TL büyüklükle rekor kırıldı. Bu yıl da sekiz şirket BİST'e geldi.
MİA Teknoloji halka arz eşit mi?
MİA Teknoloji'nin halka arzı için talep toplama bugün başladı. 15-16 Kasım tarihlerindeki talep toplama fiyatı 15.80 TL olurken, Metro Yatırım'ın öncülük ettiği halka arz işleminde yöntem olarak tamamen eşit dağıtım kullanılıyor. Şirketin borsa işlem kodu ise "MIATK" olarak belirlendi.
MİA Teknoloji ne kadar verdi?
MİA Teknoloji, halka arzında yaklaşık 198 milyon TL tutar ile ve 197 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği satış ile başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir. Halka arzdan elde ettiği geliri büyüme, Ar-Ge ve yazılım geliştirme alanlarına aktaracak olması sermaye piyasalarının temel misyonu ile de örtüşmektedir.
MİA Teknoloji halka arz kaç TL?
MİA Teknoloji halka arz kaç TL?
Halka Arz Fiyatı: 15,80 TL. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.
Smart güneş enerjisi halka arz oransal mı?
Oransal dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilen halka arzda, toplam 101.755 yatırımcıdan, ek satış hariç halka arz edilen 31.840.000 TL nominal değerli payların 9.5 katına denk gelen 303.741.440 TL nominal değerli pay talebi geldi.
Mia ne zaman halka arz oluyor?
MİA Teknoloji A.Ş.'nin %32.89 hissesine karşılık gelen 12.500.000 TL nominal payın 15,80 TL sabit fiyatla halka arzında Borsa Birincil piyasada talep toplama işlemi 15-16 Kasım 2021 tarihlerinde saat 10:30-13:00 aralığında gerçekleştirilecektir.
Mia hangi banka?
Mia hangi banka?
Halka arza Garanti BBVA Mobil/İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA e-Trader hisse alış ekranından MIATK.HE sembol kodunu aratarak katılabilirsiniz.
Mia Teknoloji Halka Arz ne kadar verdi?
MİA Teknoloji, halka arzında yaklaşık 198 milyon TL tutar ile ve 197 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği satış ile başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir.
Mia Teknoloji kaç tavan yaptı?
Borsa İstanbul'da Ana Pazar'da bugünden itibaren işleme açılan Mia Teknoloji, ilk gününde yoğun ilgi gördü. Şirketin hisseleri açılışla birlikte tavan yaptı ve 17,38'e tırmandı. Mia Teknoloji A.Ş.'nin (Şirket) 12.500.000 TL nominal değerli paylarının halka arzını geçen hafta gerçekleştirmişti.
MIATK halka arz kaç TL?
MIATK halka arz kaç TL?
Halka Arz Fiyatı: 15,80 TL.