Mimarlar hangi alanda yüksek lisans yapar?
Mimarlık Yüksek Lisans Programı (Tezli)- MİMARİ TASARIM.
- YAPIM YÖNETİMİ ve TEKNOLOJİSİ
- KENTSEL TASARIM.
- MİMARLIK TARİHİ VE RESTORASYON.
- MİMARİ MÜHENDİSLİK.
Mimarlık yüksek lisans kimler başvurabilir?
Mimarlık yüksek lisans kimler başvurabilir?Mimarlık Yüksek Lisans Programına 4 yıllık mimarlık lisans mezunları başvurabilir. Programa İç Mimarlık, Şehir Bölge Planlama, Peyzaj Mimarlığı, Endüstri Ürünleri Tasarımı, 4 yıllık lisans programı mezunları başvuruda bulunabilir.
Mimari Tasarım yüksek lisans nedir?
Mimari Tasarım Tezli Yüksek Lisans Programı, Mimarlık Anabilim Dalı’nın altında yer alan tezli bir programdır. Yönetimsel yapısını, Mimarlık Anabilim Dalı’na bağlı olarak çalışan Program Koordinatörü başkanlığında çalışan 3 kişilik Program Yürütme Kurulu oluşturur.Mimarlık Tezsiz yüksek lisans nedir?
Mimarlık Tezsiz yüksek lisans nedir?Kentsel ölçekten, malzeme ve yapı elemanı detay ölçeğine, mimarlık alanındaki güncel bilgilere ve farklı tasarım yaklaşımlarına hakim, analitik ve eleştirel düşünebilen, ulusal/uluslararası düzeyde mesleki aktivitelere entegre olabilen, interdisipliner düşünme ve çalışma yetisine sahip mezunlar yetiştirmeyi amaçlayan …
Şbp yüksek lisans bölümleri nelerdir?
YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI- Mimarlık Anabilim Dalı
- İç Mimarlık Anabilim Dalı
- Endüstri Ürünleri Tasarımı Anabilim Dalı
- Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı
- Yapı Mühendisliği Anabilim Dalı (İngilizce Öğretim)
- Matematik Anabilim Dalı
- Fizik Anabilim Dalı
- İstatistik Anabilim Dalı
ITÜ yüksek lisans mülakat ingilizce mi?
ITÜ yüksek lisans mülakat ingilizce mi?İngilizce yeterliliğini gösterir ve İTÜ Senatosu tarafından kabul edileceği belirtilmiş belgeler hakıkında bilgi almak için tıklayınız. İTÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Esaslarında II. Öğretim Tezsiz programlar için İTÜ Yabancı Dil Sınavı minimum puan koşulu 55 olarak uygulanır.
Mimarlık yüksek lisans Ne işe yarar?
Mimarlık Yüksek Lisans programı, mezunlarını mimarlık alanındaki ulusal ve uluslararası düzeyde tüm mesleki aktivitelere hazırlamayı amaçlar.Tezsiz yüksek lisans ücreti ne kadar?
Tezsiz yüksek lisans ücreti ne kadar?2021 Yılı Lisansüstü Eğitim Ücretleri
2021 Yılı Ücretleri | Devlet Üniversitleri Yüksek Lisans Ücretleri | Vakıf Üniversitleri Yüksek Lisans Ücretleri
Tezli Yüksek Lisans | Ücretsiz | 8.000 TL -60.000 TL
Tezsiz Yüksek Lisans | 4.000 TL – 16.000 TL | 9.000 TL – 80.000 TL
Uzaktan Yüksek lisans | 4.500 TL – 11.500 TL | 6.400 TL – 34.500 TL