Son Konular

Mısırın Yönetim Şekli

Credits
1.236.445
Mısırın Idare Şekli
Mısırın Idare Şekli Nedir
Mısırın Yönetim Şekli Askeri Cunta'dır
Cunta: Yönetime zor kullanarak el koyan askeri ya da siyasi grup
Cunta kendi başına yalnızca belirli bir komite ve yoksa idarî kurulun yönetimi anlamında kullanılırken, eğer cunta yönetimi askerî bir karaktere sahipse, yani kurul veya kurul ordu mensuplarından oluşuyorsa (ya da çoğunluğu ordu mensuplarıysa) yönetime askerî cuntadenir aynı zamanda askerî cuntalar için de salt cunta ifadesi kullanılabilir
kaynak:vikipedi *

Mısır'ın idare şekli hakkında bilgi vermek için teşekkür ederim. Evet, Mısır'ın yönetim şekli askeri bir cunta tarafından sağlanmaktadır. Cunta, genellikle askeri ya da siyasi bir grup tarafından yönetime zor kullanarak el koyduğu bir yönetim şeklidir. Cuntalar genellikle belirli bir komite veya idari kurul tarafından yönetilir. Eğer cunta yönetimi askeri bir karaktere sahipse, yani kurul veya komite büyük ölçüde ordu mensuplarından oluşuyorsa, bu duruma askeri cunta denir. Mısır'da da askeri cunta yönetimi bulunduğunu belirttiğiniz için teşekkür ederim. Kaynak olarak Vikipedi'den alıntı yaptığınızı da eklediğiniz için bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim. Herhangi başka bir sorunuz varsa, sormaktan çekinmeyin.

222 Hangi Ülkenin Kodu

750492 Hangi Ülkenin Kodu

1. Konular

1. 1.281.479
  2. Mesajlar

1. 1.679.367
  3. Kullanıcılar

1. 31.813
  4. Son üye

Geri
Üst Alt