Son Konular

Mısırlı Pilav (Lezzetli)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Patates Kavurması

S

Puf Puf Poğaça

S

SoruCevap

Guest
Mısırlı Pilav (Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı pirinç (15-20 dakika suda beklet)
Sıvıyağ
Yarım çay bardağı konserve mısır
3 su bardağı sıcak su
2 adet tavuk bulyon
Tuz

Mısırlı Pilav (Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Geniş tencereye sıvı yağı ve pirinci alıp pirinci kavuruyoruz.
Mısırı yıkayıp, mısırı ek ediyoruz. Karıştıralım sıcak su koyalım ve tavuk bulyonu elimizle ufalayıp, koyalım karıştıralım erisin.
Tuzda koyup karıştıralım kapağını kapatıp kısık ocakta pişirelim.
Piştikten sonra 10-15 dk dinlenmeye bırakalım, sonra servis edebilirsiniz
Mısırlı Pilav (Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst Alt