Modoratör
Efsanevi Üye
Moda dil kimin?
1999 yılında ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünde kayıt sırasında tanışan Suat GÜRCAN ve Rıdvan GÜRBÜZ bugün Türkiye'de gerçek anlamıyla DİL EĞİTİMİNDE MODA'yı belirleyen, saygıdan asla taviz vermeyen ve işlerini her zaman severek yapan bir ekiple beraber MODADİL ailesinin öncüsü oldular…
Rıdvan Gürbüz kimdir?
Rıdvan Gürbüz kimdir?
İngilizce Öğretmeni – Yazar 1981 yılında Van'ın Erciş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimi Erciş'te tamamladıktan sonra 1999 yılında ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı. Dört yıl süren başarılı bir üniversite tahsilinin ardından 2003 yılında aynı bölümden mezun oldu.
K4 English ücretli mi?
K4 English ücretli mi?
Ücretsiz Eğitim Bizi daha yakınen tanımak isteyen öğrencilerin ücretsiz kayıt olduğu video derslerimiz ile 21.000'den fazla kişiye fayda sunuyoruz.
Suat Gürcan kim?
İngilizce Öğretmeni – Yazar 1981 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Afyonkarahisar'da tamamlayan Suat Gürcan, 1999 yılında Afyon Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olarak ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı.
Uğur Albayrak Kimdir?
Uğur Albayrak Kimdir?
İngilizce Öğretmeni – Yazar 1985 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun'da tamamladı ve 2003 yılında ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2007 yılında aynı bölümden mezun oldu.
YÖK dil ne için?
YÖK dil ne için?
YÖKDİL yani Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı, Yükseköğretim Kurulu ve kurumları ile YÖKDİL Sınav puanını geçerli sayan kurumların aradığı yabancı dil koşulunu sağladığını belgelemek isteyen adayların girdiği bir sınavdır.
YDT nin açılımı nedir?
YDT, YKS'nin (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) 3. oturumu olan Yabancı Dil Testi'dir ve sınava girilmesi isteğe bağlıdır. TYT'den sonra girilen YDT, dil puanı ile öğrenci alımı yapan bölümlere girmek isteyen tüm adayların girdiği sınavdır.
Ahmet Taşpınar kimdir?
Ahmet Taşpınar kimdir?
türkiye'deki pmp ünvanlı hatırı sayılır proje yönetimi gurularından biridir. uzun yıllar amerika'da görev aldıktan sonra şimdilerde tecrübesini işadamlarına seminerler vererek değerlendirmektedir. hoşsohbet bir insandır.
YÖKDİL sınavına kimler girebilir?
YÖKDİL sınavına kimler girebilir?
KİMLER YÖKDİL SINAVINA GİREBİLİR? YÖKDİL sınavına, yükseköğretim kurumlarında lisansüstü eğitim ve doçentlik sınavına başvurmak isteyen adaylar ile üniversitelerce akademik yükseltmelerde kendilerinden akademik dil yeterliliği puanı istenen adaylar başvurabilir.
YÖKDİL mi YDS mi?
Yökdil daha çok kurumsal geçerliliği bulunan bir sınavdır. YDS ise akademik amaçlı bir sınav olarak ifade edilir. Kurumsallık ve evrensellik açısından YDS ile Yökdil arasında farklılık bulunmaktadır. Özellikle yökdil sınavı daha kurumsal, belli bir alana uygun şekilde sınav olarak ifade edilir.
YDT de sadece ingilizce mi?
YDT de sadece ingilizce mi?
YDT sınavı Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinde yapılacaktır.
YDS sınavı nedir kimler girebilir?
YDS sınavı nedir kimler girebilir?
Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (YDS)Yabancı dil okutmanı olarak başvurmak isteyen adaylar, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (YDS)Yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyen adaylar başvurabilir.
Yüksek lisans için YÖKDİL puanı kaç olmalı?
3-)Yökdil skoru en az kaç puan olmalıdır ve geçerlilik süresi nedir? Başvurulacak üniversite-okul veya ilgili kuruma göre değişmekle birlikte puan aralığı 100 üzerinden 50-85 aralığındadır.Yüksek lisans ve doktora başvurularında kullanılacak puanın geçerlik süresi 5 yıldır.