- Katılım
- 27 Aralık 2022
- Mesajlar
- 342.365
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 1.348
- Puan
- 113
- Yaş
- 37
- Konum
- Adana
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.665
- Meslek
- Webmaster
Monin kahve şurupları nasıl kullanılır?
Monin kahve şurupları, hem sıcak hem de soğuk kahve çeşitleri için kullanılır. Üstelik bu şuruplar şekerli olduğu için ayrıca şeker atmaya da ihtiyaç kalmaz. Sıcak kahveye damlatılan Monin kahve şurubu anında eriyecek ve tüm kahveye eşit şekilde yayılacaktır.
Coco şurubu nedir?
Monin Coco Syrup, Hindistan Cevizi Şurubu, 700 ML. Gerçekte, farklı dillerde adı hindistan cevizi palmiyesi olan ağacın tüm bölümlerinin bir şekilde yararlı olduğu düşünülür. Son derece esnek olan lezzetiyle yoğun, tatlı lezzeti, tatlı, acı ve tuzlu tatlarla güzel gider.
Karamel şurubu filtre kahve nasıl yapılır?
Karamel şurubu filtre kahve nasıl yapılır?
Yapılışı:
- French Press'te filtre kahveyi kaynar su ile demleyin. 7 dakika boyunca demlenirken diğer yandan sütü cezvede ısıtın.
- Isıttığınız süte çok yoğun olmayacak şekilde karamel şurubunu da ilave edip karıştırın. Demlenmiş kahvenizi süzüp bir bardağa aktarın. Üzerine de karamelli sütü ilave edin.
Monin şurup ne ise yarar?
Monin şurup, kahve lezzetini üst sıralarda taşımak için kullanılır. Kahve içmek tüm toplumlar için oldukça önemlidir. Kahve artık bir kültür haline gelmiştir.
Monin hangi ülkenin?
Şirket dünya çapında 140 ülkede faaliyet göstermektedir. Monin Incorporated Fransa merkezlidir.
Hindistan cevizi şurubu nerede kullanılır?
Hindistan cevizi şurubu nerede kullanılır?
Kokteyller, kahveler, smoothieler, tatlılar, meyve püreleri gibi pek çok içecek ve yiyeceğe Monin Hindistan Cevizi şurubu ekleyerek, hindistan cevizi palmiyesinin gölgesinin tadını çıkarabilirsiniz.
Coconut şurubu nasıl yapılır?
Talaştan ev yapımı hindistan cevizi şurubu
- Bir tencereye su (250 mi) dökün, şeker (250 g) ve hindistancevizi (150 g) ekleyin.
- Tencereyi ateşe koyun ve içindekileri kaynatın.
- Tencereyi ocaktan alın ve bir kapakla kapatarak birkaç saat bekletin.
- 3-4 saat sonra, içinde kesinlikle sıvı yokmuş gibi kütle kalınlaşmalıdır.
Kahve için karamel nasıl yapılır?
Karamel sosu için, tencerenin içerisine 1 çay bardağı şeker konulup karamelize oluncaya kadar kısık ateşte eritilir. Üzerine 1 çay bardağı toz şeker, 2 su bardağı su, 1 yemek kaşığı nişasta ve vanilya konulup karıştırılır.Karamel sosu koyulaşıp kıvam alıncaya kadar karıştırarak kaynatılır.