Son Konular

Mor Lahana Turşusu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Materyaller
1 tane mor lahana
1 yemek kaşığı turşuluk tuz
Yarım limon
5 -6 tane limon tuzu
1 çay bardağı üzüm sirkesi
Üzerine aldığı kadar su

Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanaları ince ince doğrayın ve tuz, limon ekleyip ovalayın.
20 dk dinlendikten sonra tekrar yoğurup, kavanoza doldurun.
Üzerine limon tuzu, sirke, su ekleyip 4 5 gün bekleyin.
4- 5 gün sonra yemeğe hazır.
Ölçüler 500 ml kavanoz içindir.

Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Nohut Dürümü

S

Fırında Mantı

  1. Konular

    1. 1.261.044
  2. Mesajlar

    1. 1.658.452
  3. Kullanıcılar

    1. 31.210
  4. Son üye

Geri
Üst Alt