Modoratör
Efsanevi Üye
Mor renge hangi renkler uyar?
Mor, ikincil renklerden biridir. Kırmızı ve mavinin karışımı ile oluşan renklerden biri olan mor renk; bordo, mürdüm, lila gibi farklı tonlara sahiptir. Mor ile uyumlu renkler ise gri, beyaz, lila, sarı ve kahverengidir. Mor rengin anlamına bakıldığında asalet ve zenginlik olduğu görülür.
Lila rengi nasıl kombinlenir?
Lila Rengi İle Uyumlu Renkler
- Mor.
- Siyah.
- Yeşil.
- Beyaz.
- Mürdüm.
- Taba.
- Bordo.
- Sarı
Mor gömlek altına ne giyilir?
Mor gömlek altına ne giyilir?
Morla kombin renkler içinde en sık kullanılan renkler beyaz, sarı, krem rengi, bej rengi, siyah, mürdüm rengi, lila rengi, kemik rengi, siyah gelmektedir.
Mavi mor yakışır mı?
Mavi mor yakışır mı?
Siyah, kahverengi, lacivert, koyu yeşil, açık mavi renklerle tam uyum gösterir. Bunun yanında koyu mor oldukça sıra dışı kombinler ortaya çıkartmanıza yardımcı olur.
Patlıcan moru ne renk gider?
Bu konuda en çok yakışan renk kombini; beyaz – mor miksidir. Mor ile en uyumlu diğer renkler ise; sarı, pembe, altın rengi, gri, siyah, beyaz, bej tonlarıdır.
Acik lila elbiseye hangi renk şal gider?
Lila rengi elbiseye hangi renk şal gider? Lila elbise şal kombinleri sırasında günlük elbise modelleri ile krem, beyaz, pudra, mürdüm rengi, mor siyah şal kombinleri yapabilirsiniz.
Lilaya hangi renk eşarp gider?
Lilaya hangi renk eşarp gider?
Özel gün ve gecelerde tercih edeceğiniz lila elbise veya lila abiye üstüne şal belirlerken siyah, ekru renk, vizon rengi, nude rengi, mor renk, sütlü kahve rengi ve gri şal kombinleri yaparak göz alıcı şıklığa imza atabilirsiniz.
Bu senenin moda rengi ne?
Bu senenin moda rengi ne?
Pantone, 2020 yılının rengini Klasik Mavi olarak seçmişti. 2021 yılı rengi olarak ise 2 renk birden seçilmişti. Canlı sarı ve gri, 2021 yılının en sevilen ve en çok kullanılan renk kombinasyonlarından biri olmuştu. Özellikle gri, 2022 yılında da trend renkler arasında olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Mor gömlek altına hangi renk giyilir?
Mor yazlık kombinler için soft ve açık renkler, mor kışlık kombinler için ise mat ve koyu renkler kullanılmalıdır. Morla kombin renkler içinde en sık kullanılan renkler beyaz, sarı, krem rengi, bej rengi, siyah, mürdüm rengi, lila rengi, kemik rengi, siyah gelmektedir.
Mor tişörtün altına hangi renk pantolon?
Sarı-kahve tonları veya beyaz.