Son Konular

Motosikletli Polis, Bursa'da Yanlış Okula Yetişen Öğrenciye Yardım Etti

Credits
1.229.824
okullari-karistirinca-motosikletli-polis-okul-18772598_amp.jpg

Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren bir genç kız, sınav merkezini yanlışlıkla karıştırınca beklenmedik bir yardımın kapısını çaldı. Üniversite hayaliyle dolu genç kız, sınav yerini bulamayınca büyük bir endişe yaşadı. Neyse ki, bir motosikletli polis memuru yetişerek genç kıza imdadına yetişti.

Bursa'nın kalbinde, sınav günü yaşanan bu olağanüstü olay hızla yayıldı. Yanlış okula yönlendirilen genç kızın paniklemesine şahit olanlar, hemen motosikletli polis ekiplerine haber verdiler. Böylece, adeta bir kurtarıcı gibi yetişen polis memuru, genç kızı sınav salonuna yetiştirmek için hızla harekete geçti.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı cesur polis memuru, genç kızı sınav yapılacak okula sırtında taşıdı. Trafikte dakikalarla yarışan bu ikili, sınavın başlamasına sadece 10 dakika kala genç kızı sınav salonuna ulaştırdı. O an, herkesin yüreği biraz olsun rahatladı.

Olayın duyulmasıyla birlikte, polis ekiplerinin bu anlamlı yardımı tüm Bursa halkı tarafından takdirle karşılandı. Genç kızın ailesi de polislere minnettarlıklarını ileterek teşekkür etti. Böylece, beklenmedik bir sınav macerası, yardımseverlik ve dayanışmanın güzel bir örneğine dönüştü.

"Anneye Oğul Destek: Bursa'da Sınav Stresine Birlikte Meydan Okudular"

Avustralya'da Filistin Kökenli Vekil Türk Toplumunu Gündemde Tutuyor!

Benzer Konular

Mamak ilçesinde bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) son dakikada yetişmek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu ve motosikletli polislerden yardım aldı. Sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula yetişmek için telaşlanan öğrenci, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bursa'da YKS sınavına yetişmeye çalışan genç kızın yaşadığı duygusal anlar yürekleri dağladı. İzmir yolunda seyahat ederken aracı arıza yapan genç kızın babası, polis ekiplerinin yardımıyla aracı yol kenarına çekti. Aceleyle araçtan inen genç kız, sınav saatinin yaklaştığını görünce gözyaşlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Bandırma'da Üniversite Sınavına Yetişmekte Zorlanan Öğrenciye Polis Müdahalesi Bandırma'nın Liseler Vadisi bölgesinde sınava girecek olan bir öğrenci, sınav saatine az bir zaman kala yetişememe endişesi yaşadı. Panikleyen öğrenci ve ailesi, durumu hemen ilgili makamlara bildirdi. Bandırma İlçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Gümüşhane'de Yunus Polisleri, Kimliğini Kaybeden Öğrenciye Yetişti! Gümüşhane'de gerçekleşen bir olayda, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan bir kız öğrenci, sınavın yapılacağı okulun önüne vardığında kimliğini kaybetti. Neyse ki, durumu fark eden Yunus Polisleri hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.502
  3. Kullanıcılar

1. 31.757
  4. Son üye

Geri