Son Konular

"Motosikletli Polisler Öğrenciyi Sınavına Yetiştirdi"

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.227
white.jpg

Mamak ilçesinde bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) son dakikada yetişmek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu ve motosikletli polislerden yardım aldı.

Sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula yetişmek için telaşlanan öğrenci, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nden destek istedi.

Hızla harekete geçen polis ekipleri, öğrenciye kaskını takarak motosiklete bindirdi ve sınava yetişmesine yardımcı oldu.

Yunus polisleri, öğrenciyi sınava gireceği Cebeci Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne götürdü ve zamanında okula ulaşmasını sağladı.

Hızlı bir şekilde okula yetişen öğrenci, polislere minnettarlığını belirterek sınav salonuna girdi.

Samsun'da Türkiye Kültür Yolu Festivali Coşkulu Açılışla Başladı

Adana'da Kaos Yaratan Otomobil Şüphelisi Yakalandı

Benzer Konular

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacağı sınav merkezine yetişmekte zorlanan bir öğrenci, motosikletli bir polis tarafından hızlıca taşındı. YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne gireceği okula geç kaldığını fark eden öğrenci, acil bir çözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Sivas'ta bir öğrenci, Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) son dakikada yetişmek için motosikletli bir polisin yardımına başvurdu. Muhammed Mustafa Denktaş adındaki öğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kilis'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme sorunu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir yardım meleğiyle karşılaştı. Kilis İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sınava geç kalmak üzere olan öğrenci, motosikletli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.070
  2. Mesajlar

1. 1.678.388
  3. Kullanıcılar

1. 31.743
  4. Son üye

Geri