Moye ne demek?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-74
Meslek
Webmaster

Moye ne demek?

Sözlükte moye tanımı buğday ya da saman darıdır.

Bosnakca MOJE ne demek?

moja ve moj ile aynı anlama gelir, bu "benim" dediğiniz şeyin veya kişinin cinsiyetine göre değişir. karsi tarafa adini soylemek icin kullanilabilen bosnakca bir kelimedir.
bosnakca anne demek. bulgarca' da anne .
Boşnakça kanka ne demek?
bulgarca da arkadaş anlamına gelir. çorlu içerisindeki göçmen insanların ağzından sıklıkla duyulur.
Boşnakça Günaydın ne demek?
TÜRKÇE – BOŞNAKÇA / TURSKI – BOSANSKI Merhaba – Zdravo Günaydın – Dobro jutro İyi gü…

Boşnakça aile ne demek?

50languages Türkçe – Boşnakça yeni başlayanlar için | Aile = Porodica.

Boşnakça sevgili ne demek?

balkan dillerinde sevgili, canım, hayatım anlamına gelir.
Mayko kelimesi , balkan dillerinden olan Boşnakça' da "anne" anlamına gelmektedir. Boşnakçada anne anlamına gelen "majka" kelimesinin çekimli hali"majko"dur. Mayko kelimesinin doğru yazılımı; "Majko" şeklindedir.
Kanka nasıl kısaltılır?
Kanka kelimesinin kısaltması olan Knk'nin popülerliğini yitirmesinden sonra Bruh kısaltması gençler arasında hızla yayıldı. Bu kelime ile aynı anlama gelen bir diğer kısaltma ise Bro. "Bıro" şeklinde telaffuz edilen Bro da, Brother kelimesinin kısaltmasıdır.
Moya ne demek boşnakça?
boşnakça'da sevdiğiniz insan için kullanılan çok güzel bir hitap şeklidir. duuşo moya diye okunur, sevgiliden tut kardeşe yakın arkadaşa (kızlar arasında) söylenir. ruhum benim anlamına gelir.

Boşnakça seni seviyorum nasıl denir?

Čun, volim te! Seni seviyorum. Ja te volim.

Mayko anlamı nedir?

Birader, erkek kardeş demek. Farsça kelime, birçok dile aynı anlamda geçmiştir. Türkçe – birader Boşnakça – brati Kürtçe – bira İngilizce – brother Almanca – bruder Latince – frater İngilizce yakın arkadaş anlamındaki buddy de aynı kökten geliyor.
Macarca draga ne demek?
Yemente Mayko ne demek?
"yebemte mayko" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. makedonca, boşnakça, hırvatça ve sırpça da 'anneni becermek istiyorum' anlamına gelen cümle.

Substrat kelime anlami nedir?

Adanada bugun ne var?

1. Konular

1. 1.266.905
  2. Mesajlar

1. 1.663.911
  3. Kullanıcılar

1. 31.312
  4. Son üye

Geri
Üst Alt