haberci
Meraklı Üye
MSB'den Ateş Serbest-2025 tanıtım klibi
Milli Savunma Bakanlığı, Ankara Polatlı'da düzenlenecek 'Ateş Serbest-2025' tatbikatı için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü duyurdu.
Milli Savunma Bakanlığı koordinasyonunda, 6-8 Ekim tarihlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde "Ateş Serbest-2025" faaliyeti gerçekleştirilecek.
"GÜCÜMÜZ TARİHTEN GELİR"
Bakanlıktan yapılan açıklamada,"Gücümüz tarihten gelir. Ateş Serbest-2025 faaliyeti için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor."ifadelerine yer verildi.
Açıklamada faaliyetin amacı şöyle özetlendi:
Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Özel Kuvvetler Komutanlığı envanterindeki silah ve sistemlerin kullanılması
Kuvvetler arası ateş desteğinin koordinasyonu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş gücünün tanıtılması
TANITIM FİLMİ PAYLAŞILDI
Bakanlık, faaliyete ilişkin hazırlanan tanıtım filmini de kamuoyu ile paylaştı.
Milli Savunma Bakanlığı, Ankara Polatlı'da düzenlenecek 'Ateş Serbest-2025' tatbikatı için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı koordinasyonunda, 6-8 Ekim tarihlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde "Ateş Serbest-2025" faaliyeti gerçekleştirilecek.
"GÜCÜMÜZ TARİHTEN GELİR"
Bakanlıktan yapılan açıklamada,"Gücümüz tarihten gelir. Ateş Serbest-2025 faaliyeti için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor."ifadelerine yer verildi.
Açıklamada faaliyetin amacı şöyle özetlendi:
Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Özel Kuvvetler Komutanlığı envanterindeki silah ve sistemlerin kullanılması
Kuvvetler arası ateş desteğinin koordinasyonu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş gücünün tanıtılması
TANITIM FİLMİ PAYLAŞILDI
Bakanlık, faaliyete ilişkin hazırlanan tanıtım filmini de kamuoyu ile paylaştı.