Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
MT ne anlama gelir?
Mt kısaltması İngilizce “Management Trainee” kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Management Trainee, Türkçe’de “Yönetim stajyeri” anlamına gelmektedir. Mt; Şirketlerde yönetici pozisyonunda çalıştırılmak üzere alınan personelin geçirdiği eğitim ve değerlendirme sürecine verilen isimdir.MT ne demek kimya?
Atom yarıçapı (hes.) Meitneryium (Fonetik: /ˌmʌɪtˈnɛːriəm/), diğer adıyla eka-iridyum, periyodik tabloda sembolü Mt, atom numarası 109 olan kimyasal element. Yapay bir elemettir.“Management Trainee” olarak bilinmekte olan MT kısaltmasının Türkçe anlamının ise “Yönetim stajyeri” manasına geldiğini söylemek mümkün olmaktadır. MT, şirketlerde yönetici olarak çalıştırılmak için alınan personellerin geçirdikleri eğitim ve değerlendirme süreçlerini ifade etmek için kullanılmaktadır.
100 mt ne demek?
100 mt ne demek?100 m Su Geçirmezlik: Yüzme, havuz dalışı ve basit sığ dalışları gibi aktivitelerde kullanılabilir. Jet ski ve tüplü dalış için uygun değildir. 200 m Su Geçirmezlik: Yüzme, şnorkel ve jet ski su sporlarında kullanılabilir ancak tüplü dalış için uygun değildir.
Araçlarda MT ve AT ne demek?
Araçlarda MT ve AT ne demek?MT Off Road lastiği ve AT Off Road lastiği olarak bilinen Off Road lastik türleri, MT Off Road lastikleri adından da anlaşılacağı gibi “mud terrain” zor koşullar için üretilmiş lastik türleridir.
MT ne demek oyun?
“Management Trainee” olarak bilinmekte olan MT kısaltmasının Türkçe anlamının ise “Yönetim stajyeri” manasına geldiğini söylemek mümkün olmaktadır.Militan ruhlu ne demek?
1. bir düşüncenin, bir görüşün başarı kazanması için savaşan, mücadele eden kimse. 2. bir siyasal örgütün etkin üyesi. 3. mücadelesini zor kullanarak ve yasa dışı yollarla yapan taraftar.Bu birim atmosfer basıncının ifadesidir. 1 ATM deniz seviyesindeki atmosfer basıncının miktarıdır. Bu değer her 10 metrede 1 ATM arttırımı anlamına gelmektedir. Yani 10 ATM basınç, saatlerde 100 metre su derinliğine kadar dayanıklılık anlamına gelmektedir.
Wr100m ne demek?
Wr100m ne demek?100 Metreye Kadar Su Geçirmez: Lavaboda, yüzerken, havuz kenarında ya da şnorkelle dalış sırasında takılabilir ancak jet ski sürerken veya tüplü dalış sırasında kullanılamaz.
Opel at6 mt6 nedir?
Opel at6 mt6 nedir?MT-5/MT-6= 5/6 ileri manuel şanzıman; AT-6= 6 ileri otomatik şanzıman. 2008/692/EC ile uyumlu olarak litre cinsinden. Verilen tüm rakamlar standart donanımlı Avrupa Birliği taban modeline aittir.