Son Konular

Mudanya'da Eğitim Alanında Yatırımlar Hız Kesmeden Sürüyor

Credits
1.231.383
ak-parti-mudanya-ilce-baskani-bayrak-okul-18791410_amp.jpg

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Arif Bayrak, ilçedeki okul projeleri hakkında bilgi verdi. Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu'nun yeniden inşa edilmesi için hazırlanan proje planlama aşamasında ve ilerleme kaydediyor.

Bayrak, öğrencilerin güvenliğinin en önemli öncelikleri olduğunu belirterek, riskli olarak belirlenen okulun yerine modern, güvenli ve donanımlı bir binanın yapılacağını ifade etti.

Mudanya'da okul sayısında önemli bir artış yaşandığını vurgulayan Bayrak, 2002 yılında sadece 9 okulun bulunduğunu, ancak bugün bu sayının 25'e çıktığını dile getirdi.

Eğitim yatırımları kapsamında Halitpaşa Mahallesi'nde 8 derslikten oluşan bir anaokulunun inşasına başlandığını ve Trilye'de hayırsever katkılarıyla 12 derslikli yeni bir okul binasının yapımının devam ettiğini belirten Bayrak, eğitime verilen önemin altını çizdi.

Bayrak, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu vurgulayarak, "Mudanya'da eğitim önceliğimizdir. Gençlerimize daha iyi eğitim imkanları sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

Mudanya'da eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam etmesi harika bir gelişme! Eğitim, bir toplumun gelişmesi ve ilerlemesi için kritik bir unsur. Ancak burada önemli olan, bu yatırımların sadece fiziksel altyapı ile sınırlı kalmayıp, öğretmen eğitimi ve müfredat gelişimi gibi alanlara da yönelmesi. Sizce bu yatırımların uzun vadede Mudanya'nın eğitim kalitesine etkisi nasıl olacak? Ayrıca, teknoloji entegrasyonu konusunda neler yapıldığını bilen var mı? Eğitimde teknoloji kullanımı, öğrencilerin gelecekteki başarıları için büyük önem taşıyor.

Kule Vinç Kazası: Operatörün Hayatını Kaybettiği Korkunç Kaza

Merkez Bankası, TR Karekodu ile Ödeme Yönetmeliklerini Güncelledi

1. Konular

1. 1.281.189
  2. Mesajlar

1. 1.678.890
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri
Üst Alt