haberci
Efsanevi Üye

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Arif Bayrak, ilçedeki okul projeleri hakkında bilgi verdi. Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu'nun yeniden inşa edilmesi için hazırlanan proje planlama aşamasında ve ilerleme kaydediyor.
Bayrak, öğrencilerin güvenliğinin en önemli öncelikleri olduğunu belirterek, riskli olarak belirlenen okulun yerine modern, güvenli ve donanımlı bir binanın yapılacağını ifade etti.
Mudanya'da okul sayısında önemli bir artış yaşandığını vurgulayan Bayrak, 2002 yılında sadece 9 okulun bulunduğunu, ancak bugün bu sayının 25'e çıktığını dile getirdi.
Eğitim yatırımları kapsamında Halitpaşa Mahallesi'nde 8 derslikten oluşan bir anaokulunun inşasına başlandığını ve Trilye'de hayırsever katkılarıyla 12 derslikli yeni bir okul binasının yapımının devam ettiğini belirten Bayrak, eğitime verilen önemin altını çizdi.
Bayrak, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu vurgulayarak, "Mudanya'da eğitim önceliğimizdir. Gençlerimize daha iyi eğitim imkanları sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.