Son Konular

Mudur Yardimcisi ek ders ucreti ne kadar?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Müdür Yardımcısı ek ders ücreti ne kadar?

Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecek.

Müdür kaç saat ek ders alır 2022?

Buna göre, ilgi (a) Kararın 14'üncü maddesinde münhasıran sayılan yüz yüze eğitim yapılmayan eğitim kurumlarının yöneticilerine haftada 20 saat olarak ödenmekte olan ek ders ücretleri, haftada 24 saat olarak ödenecektir.

Idareciler haftada kaç saat ek ders alır?

Idareciler haftada kaç saat ek ders alır?
ek ders görevi verilebilir. "hükümlerine göre eğitim faaliyetleri, yetiştirme kurslarında görevli okul yöneticilerine ders yılı içinde haftada 10 saat, yarıyıl ve yaz tatillerinde ise 44 veya 30 saat ek ders ücreti ödenir.

Müdür ve Müdür Yardımcıları kaç saat ek ders alır?

Müdür ve Müdür Yardımcıları kaç saat ek ders alır?
Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.

Ek ders ücreti ne kadar 2022?

Gündüz ek ders ücreti 27,29 TL'ye yükselirken yüksek lisans ek ders ücretleri 35,27 TL olarak değişiklik gösterdiği 2022 yılında ücretli öğretmenler ise girdikleri ders başına 29,19 TL alacak şekilde maaşlarına zam getirildi. Yani haftada 30 derse giren bir ücretli öğretmen 2022 yılında 1 ayda 3.360,64 TL maaş alacak.

Müdür yetkili öğretmen ne kadar ek ders alır 2022?

Müdür yetkili öğretmen 12 saat ek ders 3 saat planlama 3 saat yönetim 2 saat rehberlik ve 3 saat nöbet alır.

Bir idareci en fazla kaç saat ek ders alabilir?

Bir idareci en fazla kaç saat ek ders alabilir?
-Yöneticiler normal müfredat da dâhil toplam 22 saate kadar derse girebilir. -Derslerin tamamını DYK kapsamında girmeleri durumunda hafta içi okuttuğu 6 saati aylık karşılığı, 16 saati ek ders karşılığı sayılır.

1 saat ek ders ücreti nasıl hesaplanır?

1 saat ek ders ücreti nasıl hesaplanır?
Ek Ders Ücreti Nasıl Hesaplanır? Ek ders ücreti, ait olduğu ay için geçerli olan maaş katsayısı, gündüz dersleri için 140, gece ve haftasonu dersleri için 150 göstergesi ile çarpılarak hesaplanır.

Ek ders 2022 kaç TL?

Müdür yardımcısı kaç saat ek derse girer?

Ancak Kararın 6′ ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Müdür Yardımcısı 12 saat derse girebilir mi?

Müdür Yardımcısı 12 saat derse girebilir mi?
Yöneticiler ek ders kararlarının 5. ve 6. maddesi gereği normal müfredat kapsamında 12 saat fiili olarak derse girip ikinci 6 saatin ücretini alabilirler.

Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?

Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?
Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar. MEB yönetici ve öğretmenlerinin haftalık ders ve ek ders saatlerine ilişkin çizelge kapsamında lisede görevli bir kadrolu müdür yardımcısı ek dersi haftalık 20 saattir ancak geçici görevlendirme ile çalışan müdür yardımcısı ek dersi haftalık 18 saattir.

Ek ders Nasıl Hesaplanır 2022?

Diyanet ek ders ücreti 2022 ne kadar?

Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak.

Müdür yardımcısına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücreti devam etmektedir. İdareciler haftada 20 saat ek ders alacaklardır. Ek ders ücreti 2022'de gündüz dersleri için 27,29 TL'ye yükselirken yüksek lisans ek ders ücreti 35,27 TL olarak belirlenmiştir. Ücretli öğretmenler ise girdikleri ders başına 29,19 TL alacaklardır.

Müdür ve müdür başyardımcılarına haftalık 20 saat ek ders ücreti ödendiği belirtilmiş ve ilave ek ders ücreti artışı sağlanarak 4 saatten 5 saate çıkarılmıştır. Bir idareci en fazla 22 saate kadar derse girebilir ve ek derslerini DYK kapsamında yaparsa hafta içi okuttuğu 6 saat ders aylık karşılığı, 16 saat ise ek ders karşılığı sayılmaktadır.

1 saat ek ders ücreti, ait olduğu ay için geçerli olan maaş katsayısı ve dersin özelliğine göre belirlenen göstergelerle hesaplanmaktadır. 2022 yılında Diyanet çalışanlarının ek ders ücretleri de belli bir artışla belirlenmiştir. Müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevi yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Müdür yardımcıları normal müfredat kapsamında 12 saat fiilen derse girebilirler ve ikinci 6 saatin ücretini alabilirler. 2020 yılında müdür yardımcılarının toplam ek ders saati 24 olarak belirtilmiştir. Ayrıca, Diyanet çalışanlarına yönelik ek ders ücretleri de 2022'de belli bir artışla güncellenmiştir.

Denizciler kac ay calisir?

Yehova Sahidi olmak ne demek?

1. Konular

1. 1.281.268
  2. Mesajlar

1. 1.679.010
  3. Kullanıcılar

1. 31.792
  4. Son üye

Geri
Üst Alt