Modoratör
Efsanevi Üye
Müdür Yardımcısı kat nöbeti tutar mı?
(1) Müdür yardımcıları, okulda kendilerine verilen nöbet görevini yerine getirir, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına veya müdüre bildirir. Öğretmen sayısı iki ve daha az olan uygulama sınıflarında bölüm şefi de nöbet tutar.
Okul Müdür Yardımcısı DYK açabilir mi?
Okul Müdür Yardımcısı DYK açabilir mi?
Okulda kurs talebinde bulunan kadrolu/sözleşmeli öğretmenler var iken okul müdürü ve müdür yardımcılarına kurs görevi verilemez.
Müdürün yardımcısına ne denir?
Müdürün yardımcısına ne denir?
Müdürün işlerine yardım eden, yokluğunda yetkileri üzerine alıp işleri yöneten kimse, müdür muavini. Deputy manager.
Okul Müdür Yardımcısı nöbet ücreti alır mı?
Bu hükümlere göre seminer dönemleri, uyum eğitimlerinde ara ve yarı yıl talilerinde yönetici ve öğretmenlere nöbet görevi verilemez dolayısıyla da nöbet görevine bağlı olarak da ek ders ücreti ödenemez.
Okul idareciler hafta içi DYK kursu açabilir mi?
Okul idareciler hafta içi DYK kursu açabilir mi?
Müdür/Kurs Yöneticisi hafta içi mesai saatleri içinde kendi okulunda kurs verebilir. Yönetici mesai saatleri içinde başka okulda kurs veremez.
Müdür yardımcısı kaç saat DYK açabilir?
Müdür yardımcısı kaç saat DYK açabilir?
Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın "Ek ders görevi" başlıklı 6. maddesi, 1. fıkrasındaki; "(1)Kapsama dahil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli olup, aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; a) Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate, kadar alanlarında, alanlarında ek ders …
Müdür yardımcısı kaç saat ders alabilir?
Yatılı okulda çalışan ve 4 yıllığına görevlendirilen müdür yardımcıları haftalık 22 saat ek ders alır. Ayrıca yatılı okullarda görev yapan müdür yardımcıları haftalık 12 saat (6+6) derse girmeleri halinde ekstra 6 saat daha ek ders alırlar. YİBO müdür yardımcıları ek dersi 22+6 toplamda 28 saate çıkmış olur.
Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2021?
Müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2021?
Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.