Modoratör
Yeni Üye
Muhasebe kursu ne kadar sürer?
Bilgisayarlı Muhasebe Kursu'nun süresi 3 ay, saat olarak 80 saattir. Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Eğitimlerinde bu süre ortalama 40 Saate kadar düşebilmektedir. Eğitim için Haftada 2 gün 2 saat belirleyip eğitiminize başlayabilirsiniz.
Muhasebeci olmak için hangi derslerin iyi olması lazım?
Hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya denkliği Yükseköğretim Kurumunca tasdik edilmiş yabancı Yükseköğretim Kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olmak veya diğer yükseköğretim kurumlarından lisans …
Halk Eğitim muhasebe kursları kaç ay sürüyor?
Ön Muhasebe Kursu'nun süresi 3 ay olup, saat olarak 60 saattir. Bireysel Eğitimlerde bu süre ortalama 40 Saattir.
Muhasebe kursunda neler öğretilir?
Muhasebe kursunda neler öğretilir?
Bilgisayarlı Muhasebe Eğitim İçeriği
- Muhasebe Mesleği ile İlgili Temel Bilgiler.
- Ön Muhasebe ile İlgili Temel ve Pratik Bilgiler.
- Ön Muhasebe İşlemlerini Başarı ile Gerçekleştirme ve Takibini Yapabilme ( Fatura,Stok,Kasa,Cari İşlemler,Çek-Senet,Banka)
- Ön Muhasebe ve Genel Muhasebe Bağlantısı
Muhasebe bölümünde hangi dersler var?
Muhasebe bölümünde hangi dersler var?
Muhasebe Bölümü Dersleri Nelerdir?
- Muhasebe,
- Mikro Ekonomi,
- Temel Hukuk,
- Makro Ekonomi,
- İşletme Yönetimi,
- Ticari Matematik,
- Maliyet Muhasebesi,
- Şirketler Muhasebesi,
Bilgisayarlı muhasebe kursu ne kadar sürer?
Bilgisayarlı Muhasebe Kursu'nun süresi 3 ay, saat olarak 80 saattir.
Bilgisayarlı muhasebe kursu kaç gün?
Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursunun Süresi Toplam eğitim süresi 320 saat olarak uygulanacaktır.
Muhasebe Meslek Elemanı ne kadar maaş alır?
2021 Muhasebe Meslek Elemanı Maaşları Muhasebe Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 3.500 – TL'dir. En düşük Muhasebe Meslek Elemanı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 4.000 – TL'dir.