- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.719
- Meslek
- Webmaster
Muhasebe Sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası Ne İşe Yarar? Kursumuzu başarıyla bitirenler bünyesinde muhasebe birimi olan işletmelerde, Ön Muhasebe işlemlerini yapabilirler. SMMM bürolarında Muhasebe Yardımcısı pozisyonunda çalışabilirler.
Muhasebe sertifikası nedir?
CMA Sertifikası, kurumsal finans yönetimi, finansal planlama, yönetim muhasebesi ve performans yönetimi, iç kontrol, risk yönetimi, finansal raporlama ve stratejik finans konularında bilgi yeterliliğini ölçmeye ve belgelemeye yönelik uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır.
Muhasebe Eğitimleri Nelerdir?
Finans – Muhasebe Eğitimleri
Halk eğitim muhasebe kursları kaç ay sürüyor?
Ön Muhasebe Kursu'nun süresi 3 ay olup, saat olarak 60 saattir. Bireysel Eğitimlerde bu süre ortalama 40 Saattir.
Muhasebe belgesi nasıl alınır?
Hukuk, maliye, iktisat, muhasebe ve daha da arttırabileceğimiz bölümlerden mezun olmak gerekmektedir. En az 3 yıl staj yapmış olmamız gerekmektedir. Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavını kazanmış olmamız ve serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatını almış olmamız da gerekli şartlardan birini oluşturmaktadır.
Muhasebe eğitimi nedir?
"Genel Muhasebe Eğitiminin" temel amacı; çeşitli sektörlerdeki muhasebe elemanı açığını gidermek üzere etkin bir şekilde kişilerin eğitilmesi ve onların piyasanın ihtiyacını karşılayacak seviyeye getirilmesidir.
Muhasebe yazılım programları nelerdir?
En Çok Kullanılan Muhasebe Programları
Bilgisayarlı muhasebe kursu kaç gün?
Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursunun Süresi Toplam eğitim süresi 320 saat olarak uygulanacaktır.