Son Konular

Murat Köksal

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1966

Murat Köksal 1966 yılında Niğde ili Ulukışla ilçesi Tepeköy'ünde doğdu.
1980 yılında Polis Kolejini kazanarak meslek eğitimine başlayıp, 1988 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla Antalya, Van, Trabzon, Erzincan ve İstanbul illerinde çalıştıktan sonra 2011 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek İstanbul Bölgesi Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.
07.01.2014 tarihli kararname ile Trabzon İl Emniyet Müdürü olarak atanan Murat KÖKSAL, Emniyet Amiri Şermin KÖKSAL ile evli olup iki çocuk babası iken 18.03.2014 tarihinde üçüncü çocuğu olmuştur.

Marko Paşa

Mehmet Kurukcu

Benzer Konular

• Soru Soru
Yılmaz Köksal Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Yılmaz Köksal, 15 Temmuz 1939 tarihinde Kırşehir, Türkiye'de doğdu. Köksal, küçük yaşlardan itibaren sanat ve sinema ile ilgilenmeye başladı. Eğitim hayatını Kırşehir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a taşındı ve burada sinema dünyasına adım atmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Neriman Köksal Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Neriman Köksal, 17 Mart 1928 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğmuştur. Gerçek adı Hatice Kökçü olan Köksal, genç yaşta sanata olan ilgisiyle dikkat çekmiştir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlamış ve burada geleneksel eğitimini tamamlamıştır. Sanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Köksal Engür Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Köksal Engür, 1 Ocak 1946 tarihinde Ankara, Türkiye'de doğdu. Genç yaşta sanata olan ilgisi dikkat çeken Engür, eğitim hayatına Ankara'da başladı. Sanatla iç içe büyüyen Engür, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde Tiyatro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Yılmaz Köksal Biyografisi Yılmaz Köksal, 26 Kasım 1939 tarihinde polis bir babanın oğlu olarak Kırşehir‘de doğmuştur. Aslen o zaman Adana’nın ilçesi olan Osmaniye’lidir. İlkokulu Adana’da bitirdi ve istanbul’a geldi. Tophane Sanat Enstitüsünde okudu. Abisi Yücel Köksal ise çizgi roman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru Soru
Duygu Köksal: Hayatı, Başarıları ve Etkisi Duygu Köksal, Türkiye'de tanınmış bir figür olarak, eğitim, sanat ve sosyal sorumluluk alanlarındaki çalışmalarıyla bilinir. Doğum Yılı ve Yeri hakkında sınırlı bilgi bulunsa da, onun etkileyici kariyeri ve topluma katkıları hakkında çok şey...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.658
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri