- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.172
- Meslek
- Webmaster
Murat Solmaz VDK kimdir?
Murat SOLMAZ 1981 yılında Ankara'da doğdu. 2005 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden ve Çift Anadal Programı Maliye Bölümünden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finansman Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimimi tamamladı.
Konya VDK Başkanı kim?
Mustafa Sefa KARA – Konya Denetim Daire Başkanı – Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı | LinkedIn.
Istanbul vergi kaçakçılığı 1 Denetim Daire Başkanlığı nerede?
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, devlet kurumları ve bakanlıklar, Merkez Mah., Birahane Sok., No:9, Şişli, İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.
Selçuk Taşkiran kimdir?
Selçuk Taşkiran kimdir?
Murat Selçuk Taşkıran Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı (vekaleten) olarak görev yapmaktadır. Vergi Başmüfettişi olan M. Selçuk TAŞKIRAN eski Gelirler Kontrolörüdür. Vergi Denetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak kendisine İnceleme Şube müdürlüğü bağlıdır.
Mustafa Sefa Kara Kimdir?
Mustafa Sefa Kara Kimdir?
1988 yılında Konya' da doğdu. 2006 yılında Karatay Anadolu Lisesinden, 2010 yılında ise Selçuk Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Avrupa Birliği Öğrenci Değişim Programı aracılığıyla "Wroclaw University Of Economics" de bir dönem ekonomi öğrenimi gördü.
Rdk ne demek?
Mükelleflerin Rapor Değerlendirme Komisyonlarında dinlenme talep hakkı, mükelleflerin inceleme süreci boyunca haklı olduklarını düşündükleri ve iddia ettikleri konuları Rapor Değerlendirme Komisyonları (RDK)'ya izah etme imkânı sağlayan bir haktır.
Istanbul vergi kaçakçılığı nerede?
İstanbul Vergi Kaçakçılığı-3 Denetim Daire Başkanlığı, Osmangazi Cd., No:1 yol tarifi GPS haritası – Waze.
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı hangi illerde var?
Mevcut Teşkilat Yapısı
- Denetim Daire Başkanlıkları: Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Konya.
- Vergi Kaçakçılığı Denetim Daire Başkanlıkları: Ankara, İstanbul, İzmir.
- Vergi İadeleri Denetim Daire Başkanlıkları: Ankara, İstanbul, İzmir.
- Sektörel Denetim Daire Başkanlıkları: Ankara, İstanbul, İzmir.