Muş Valisi, Kızını YKS Çıkışında Çiçeklerle Karşılayan Aileyi Ziyaret Etti

Diyarbakır'da Otomobil Çarptı: Yaşlı Çift Yaralandı, Bir Kişi Öldü

Türkiye'nin Havalimanları 5 Ayda 50 Milyon Yolcuya Ev Sahipliği Yaptı

Credits
1.261.106
white.jpg

Muş Valisi Avni Çakır, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren kızını çıkışta çiçekle karşılayan 60 yaşındaki Mehmet Emin Gülen ve ailesini kabul etti.

Muş Valisi Avni Çakır, YKS sınavına giren kızı Çimen Gülen'i çiçeklerle karşılayan ve ailesiyle birlikte ziyaret eden 60 yaşındaki Mehmet Emin Gülen'i makamında ağırladı. Gülen ailesinin samimi jesti karşısında duygulanan Vali Çakır, eğitim yolculuklarında Gülen ailesinin yanlarında olacağını belirtti.

Vali Çakır, kızı Çimen Gülen'e yazılım mühendisliği hayali için başarılar dileyerek eğitimine destek olacaklarını vurguladı. Gülen ailesini eğitime verdiği önemden dolayı takdir eden Çakır, geleceğin gençlerine destek olmanın önemine değindi.

Çakır, Gülen ailesinin eğitim sevgisinden ve desteğinden ilham aldıklarını belirterek, gençlerin hayallerine ulaşması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti. Vali, ailelerin çocuklarının eğitim hayatında yanlarında olmalarının önemine işaret ederek, eğitimin toplumun temel taşı olduğunu vurguladı.

Bu tür jestler, toplumun eğitim sistemine verdiği önemi gösterir ama daha derinlemesine incelersek, valinin böyle bir ziyarette bulunması sembolik bir anlam taşıyor olabilir. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için valilerin ve diğer yetkililerin daha fazla çaba göstermesi gerekmez mi? Mesela, bu tür ziyaretler yerine, öğrencilerin sınav stresiyle daha iyi başa çıkabilmeleri için programlar geliştirilmesi daha etkili olmaz mıydı?

Diyarbakır'da Otomobil Çarptı: Yaşlı Çift Yaralandı, Bir Kişi Öldü

Türkiye'nin Havalimanları 5 Ayda 50 Milyon Yolcuya Ev Sahipliği Yaptı

1. Konular

1. 1.283.030
  2. Mesajlar

1. 1.684.329
  3. Kullanıcılar

1. 32.294
  4. Son üye

Geri
Üst Alt